Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta pizda jakas zaowietrzona, co to kurwa ma byc wogole za reakcja, jakies HOOO ? Kurwa jak by jaja zasysala, pewnie jakis odruch bezwarunkowy ze jak zobaczy zaskakujaca pyte lub inne wydarzenie to odrazu siorbak mode activated
Znaczy ty jesteś asem przestworzy gzie wolant byś zębami trzymał i jednocześnie przeprogramowali sterowanie myśliwca? „Aces High” jak chuj!
Ten świat jest chujowy, jebać polityków i ekokurwy też.
Nie można narzekać. Wyjątkowe atrakcje. Szkoda, że tak daleko vo z chęcią bym za rok pojechał.
W Lesznie jest mega impreza, jednak z wiekszych w europie, ale bez katastrof
Nas się k***a karze, za ogrzewanie domów węglem lub drewnem, jeżdżenie do pracy samochodami na gaz z silnikiem 1.0 i zabrania się wycinać drzew na swojej posesji, a sami sobie zjeby organizują "pokazy", które ch*ja kogokolwiek obchodzą, ogląda to 3 osoby, jeszcze mniej o tym wie, wartość praktyczną pozostawiam bez komentarza, wysra to to tyle spalin i CO2 co ja przez cały rok moim gównochodem (ale ja chociaż korzystam z niego praktycznie, a nie dla publiki). Potem jeszcze rozjebie maszynę za miliony dolarów co generuje kolejny syf i straty, to jeszcze mu wypłacą odszkodowania na traumę powypadkową. Bo latał maszyną wojskową dla picu. A jak dziadek spod wschodniej granicy pojedzie po chleb i kość na zupę do sklepu oddalonego 10 km od domu i zapomni włączyć świateł w dzień to mandat.
Ten świat jest ch*jowy, j***ć polityków i ekok***y też.
to ludzie są chujowi i tyle. Wszystkie te debilne przepisy wymyślają ludzie ale oni nie są problemem. Problem w tych którzy w to wierzą, pilnują tego i to egzekwują. To ślepe posłuszeństwo jest problemem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów