Najpierw córka padła, później ojciec po wypchnięciu na Białoruś. O ile to prawda , to bardzo k. dobrze.
Najpierw córka padła, później ojciec po wypchnięciu na Białoruś. O ile to prawda , to bardzo k. dobrze.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieki za napisy .. wiecej dowiedzialem sie z komentarzy
Łapcie
Wychodzi, że nawet nie kacapy tylko Syryjczycy
Najlepsze to tylko te porównania gdy człowiek widzi jak to wygląda na prawde, i jest po prostu załamany jakie bajeczki wpierdala ta telewizja zydowska, najwiecej to o tych kobietach biednych to pewnie TVN mówi, widzialem nagrania i na prawde współczuje ludzią, którzy dalej wierza w te pierdolenie tych mediów.
Mam kuzyna na granicy i w sumie co nieco wiem na temat tych "kobiet" z tego co wiem to odkąd stoi to jeszcze się nie spotkał z dziećmi ani kobietami, za to od chuja młodych mężczyzn, kurteczki armaniego albo sie zdarzy ze złotym sikorem, wiem bo widziałem oni nie chcą tu, oni chcą deutschland, białorusini wyrzucają ich na naszą stronę, i tak piłeczka jest odbijana, tylko na białorusi podobno wpierdol dostają gratis hahaha, a ta kurdej szatan to niech zamknie ta rozklapiche i najlepiej niech przyjmie z 10 tych fajfusów do siebie na chate i tam ich zamknie i trzyma
Najlepsze to tylko te porównania gdy człowiek widzi jak to wygląda na prawde, i jest po prostu załamany jakie bajeczki wpierdala ta telewizja zydowska, najwiecej to o tych kobietach biednych to pewnie TVN mówi, widzialem nagrania i na prawde współczuje ludzią, którzy dalej wierza w te pierdolenie tych mediów.
ludzią? HAhaah
Zapraszam do najblizszego przejscia granicznego. Łażenie po lesie zima moze byc niebezpieczne.
Nie polecam byłem parę tygodni , dziękuje a i wyślij zaproszenia tym obrońcą praw człowieka co z siatką latali przy granicy
Mam kuzyna na granicy i w sumie co nieco wiem na temat tych "kobiet" z tego co wiem to odkąd stoi to jeszcze się nie spotkał z dziećmi ani kobietami, za to od chuja młodych mężczyzn, kurteczki armaniego albo sie zdarzy ze złotym sikorem, wiem bo widziałem oni nie chcą tu, oni chcą deutschland, białorusini wyrzucają ich na naszą stronę, i tak piłeczka jest odbijana, tylko na białorusi podobno wpierdol dostają gratis hahaha, a ta kurdej szatan to niech zamknie ta rozklapiche i najlepiej niech przyjmie z 10 tych fajfusów do siebie na chate i tam ich zamknie i trzyma
Potwierdzam, kobiety to raczej w ośrodkach, na granicy to grupy młodych byków czekających tylko jak patrol przejdzie żeby przejśc..
No niestety. Jak by nimi nie gardził to nadal są ludzie. Gdyby takiego od niemowlęcia odizolował od pobratymców, wziął na wychowanie, to mówiłby po ludzku, uczył się, zdobył dobry zawód i żył wśród nas. Z Murzynem to by się nie udało. Aco do naruszania granic, to niestety proste metody są najlepsze. Naleźałobyby z 10 zastrzelić i nie umierałoby w mękach tysiące, zadręczonych przepychankami po bagnach.
to nadal będzie beżowe z gównem zamat mózgu! genów nie wychowasz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów