Najpierw córka padła, później ojciec po wypchnięciu na Białoruś. O ile to prawda , to bardzo k. dobrze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Najpierw córka padła, później ojciec po wypchnięciu na Białoruś. O ile to prawda , to bardzo k. dobrze.
od komentowania i filmowania to białoruskie kurwy pierwsze, ale żeby dać koc, jedzenie czy wodę to jakoś nie było tam nikogo...
nowynick napisał/a:
od komentowania i filmowania to białoruskie kurwy pierwsze, ale żeby dać koc, jedzenie czy wodę to jakoś nie było tam nikogo...
byli, sami ich przepychali przez granicę do nas aby właśnie potem takie szopki odpierdalać jak ktoś zdechnie. Rok temu zdychali na tej granicy rzekomo i teraz też niech zdychają jak jebane psy.
Tfu.
Ojciec ponoć żyje i jest pod opieką fundacji Hope. Córka miała 30 lat.
Dlaczego wybierają śnieg i bagna a nie przejście graniczne?
No i kurwa bardzo dobrze niech kurwa zdychają, wnioski o azyl są na każdym przejściu granicznym przyjmowane a ci na upartego lasem chcą nielegalnie przejść i są pędzeni jak hołota przez białoruskie służby to niech zdychają jak hołota. Ruskie kurwy ich jak broni używają a lewactwo ręce nad ich losem załamuj, w dupach si poprzewracało/ Wg danych służby granicznej już ponad 46 000 razy udaremniono nielegalne przekroczenie granicy
Nie wiem. Ale myślę, że z jakiejś przyczyny są zdesperowani/zmuszeni?
Raczej nie bierze się rodziny na niebezpieczna wyprawę bo nie ma co robić w domu w piątek po pracy.
to, że nie chcą ubiegać się w Polsce o azyl to akurat i dobrze i źle. Dobrze, bo nie chcą tu mieszkać i źle, że zdychający z zimna imigranci wolą zginąć niż tu mieszkać
Domena gov.by na tym pasku, jest już dla mnie wystarczającym komentarzem, aby powstrzymać się od własnego... Szkoda strzępić palce...
Klasyczna podrzutka. Nie pierwsza i nie ostatnia, zobaczycie...
sothis napisał/a:
Nie wiem. Ale myślę, że z jakiejś przyczyny są zdesperowani/zmuszeni?
Klasyczna podrzutka. Nie pierwsza i nie ostatnia, zobaczycie...
Wierzysz w to co piszesz?
Dzieki za napisy .. wiecej dowiedzialem sie z komentarzy
Dla nie kumatych. Na pasku jest napisane, że zostali zmuszeni do zjedzenia 27 surowych ziemniaków przez ruskich poborowych. Dwa przypadki zgonu zatrucia pokarmowego. Zastali się na śmierć. Udaremniono przemyt... Taki chuj. Nie wiem co tu jest nakazane a ich chuj w dupsko bo to nie ludzie a dzicz. Tak jak asfalt ma miejsce na drodze tak i gówno w oborniku tfu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów