📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem jak szybko przy takim traktowaniu skończą się łożyska w kółkach i czy dojechał do celu.
niech ktoś mu powie coś o naszych drogach XD pewnie przesiądzie się na poki co jeszcze zdrowe nogi
Przed odpaleniem filmu radzę wyciszyć dźwięk. Nie musicie dziękować.
Nazhir napisał/a:
300 mil do nieba
tylko że ci bracia pracują, nie ciagną socjalu, szybko się zasymilowali, przestrzegają praw duńskich
UrShadow napisał/a:
Juz na polskich drogach? Szybko.. Jestem zdruzgotany, jak w tym roku.. tej "wiosny" Wygladaja w zasadzie nie tak dawno remontowane drogi lokalne, jak po bombardowaniu, takie dziury wylecialy. Dramat. Te nasze drogi smialo moglyby miec znaczki made in china.Ciekawe, kiedy znajdzie jakąś dziurę w drodze tym wózeczkiem.
Pomysłowy. Chyba jakiś inżynier somaijskiego instytutu astrofizyki
radek225 napisał/a:
Przed odpaleniem filmu radzę wyciszyć dźwięk.
Kto normalny ogląda filmiki w internecie z włączonym dźwiękiem?
Albo debilna muzyka, albo darcie tępych ryjów, tego się można przewie zawsze spodziewać, więc po co dźwięk?
Ale ad rem: skąd wziął wózek z idealnie pracującymi kółkami?
W sklepach nie sposób uświadczyć...
Trzeba było go lekko musnąć bokiem. Może zrobiłby jakąś śmieszną sztuczkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów