Mike o wigilii
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba gołabki
Dla młodych, żeby zrozumieli:
Mike Tyson podczas rewanżowej walki z Evanderem Holyfieldem odgryzł mu kawałek ucha.
No, kurtyna w dół
Mike Tyson podczas rewanżowej walki z Evanderem Holyfieldem odgryzł mu kawałek ucha.
No, kurtyna w dół
@up, miałem wstawić zdjęcia, ale pomyślałem- chuj z gimbusami, niech się głowią
co mało osób wie, po tym jak Mike odgryzł Evanderowi ucho, walkę na moment wznowiono i Tyson próbował odgryźć mu drugie ucho:
1:56
w ogóle doszło do bójki wręcz ulicznej, bo tłukli się jak dzicy, a w zamian za próbę odgryzienia drugiego ucha Holyfield zajebał Tysonowi z łokcia w łeb, nie mam zielonego pojęcia co miał w głowie ten sędzia, że pozwolił na coś takiego, w każdym razie, po tej rundzie walkę przerwano
a Holyfield to naprawdę kozak, bo w momencie, gdy się wszyscy zastanawiali czy walkę wznowić on podniósł rękawice i kontynuował walkę, mimo że mógłby bardzo spokojnie od razu powiedzieć, że nie chce walczyć i miałby walkę wygraną. Z tymi dwoma panami wiąże się jeszcze taka historia, że jeszcze jako młokosy byli na jakimś zgrupowaniu kadry (Tyson już wtedy miał opinię świrusa) i ulubioną rozrywką na tym zgrupowaniu był bilard, na który wszyscy zawsze ustawiali kolejkę i sobie tam po kolei grali, z wyjątkiem Tyson'a, który zawsze grał kiedy miał na to ochotę. I raz chciał tak się wcisnąć przed Holyfield'em to ten złapał za kij w sposób zdatny do napierdalania i powiedział, że nie ma mowy i Tyson odpuścił. Warto powiedzieć, że Holyfield był wtedy o kategorię wagową lżejszy, czy tam nawet dwie, więc szacunek ludzi ulicy
1:56
w ogóle doszło do bójki wręcz ulicznej, bo tłukli się jak dzicy, a w zamian za próbę odgryzienia drugiego ucha Holyfield zajebał Tysonowi z łokcia w łeb, nie mam zielonego pojęcia co miał w głowie ten sędzia, że pozwolił na coś takiego, w każdym razie, po tej rundzie walkę przerwano
a Holyfield to naprawdę kozak, bo w momencie, gdy się wszyscy zastanawiali czy walkę wznowić on podniósł rękawice i kontynuował walkę, mimo że mógłby bardzo spokojnie od razu powiedzieć, że nie chce walczyć i miałby walkę wygraną. Z tymi dwoma panami wiąże się jeszcze taka historia, że jeszcze jako młokosy byli na jakimś zgrupowaniu kadry (Tyson już wtedy miał opinię świrusa) i ulubioną rozrywką na tym zgrupowaniu był bilard, na który wszyscy zawsze ustawiali kolejkę i sobie tam po kolei grali, z wyjątkiem Tyson'a, który zawsze grał kiedy miał na to ochotę. I raz chciał tak się wcisnąć przed Holyfield'em to ten złapał za kij w sposób zdatny do napierdalania i powiedział, że nie ma mowy i Tyson odpuścił. Warto powiedzieć, że Holyfield był wtedy o kategorię wagową lżejszy, czy tam nawet dwie, więc szacunek ludzi ulicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów