Z życia wzięte
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ehmm mikrofala podgrzewa wode znajdujaca sie w naczyniu, a nie naczynie...., dlatego wlasnie wsadzenie kotleta do mikrofali powoduje ekspresowa podeszfe, bo cala woda zawarta w miesie jest gwaltwonie podgrzewana i odparowuje (dlatego jak mamy wode w naczyniu to wlaczajac mikrofale nie zacznie ona odparowywac bo czasteczki wody gwaltownie drgajace na styku naczenie woda, zaczynaja ekspresowo oddawac cieplo do nacznynia), jesli chcecie sprawdzic jak dokladnie to dziala to polecam zdjac obudowe z magnetronu i uruchomic mikrofalowke (tylko wczesniej poproscie mame albo tate zeby wam zrobil zdjecie przed wlozeniem do trumny i wrzucil na sadola).
Dobra, przyznaje wam racje xD Skasuje to z postu, żeby wylądował wyżej w ocenach, bo kobitka niezła
Kraczełę napisał/a:
Z życia wzięte
Chyba z kwejka, jebzdzidy, wiochy, demotów i innych pedalskich stron wzięte
won do piekła
@up - to, że Ty odwiedzasz wszystkie pedalskie strony, to nie znaczy, że każdy.
Dzisiaj w pracy wyciągam z mikrofali miskę a w niej zupa grzybowa. Zagarniam z góry zupę... Zimna, przypomniał mi się ten napis. Nabrałem zupę z dna i poparzyłem sobie język i podniebienie. Czyżby bunt maszyn, już się rozpoczął?!
@kondziu7: mikrofalówki wytwarzają fale EM o czestotliwości 2,5GHz, na nie 2,5kHz, reszta sie nawet zgadza
I teraz wszyscy dają piwo myśląc; kurwa ja też tak mam! Ale jaja! Czy może kryje się pod tym coś więcej.
Właśnie ugotowałem ryż w mikrofalówce.
Ryż w torebkach kupujesz.
Następnie upierdalasz torebkę z nim do głębokiej
miski i zalewasz wrzątkiem.
Solisz/słodzisz, (jeśli to co będziesz robił z ryżem jest jałowe)
lub dosypujesz do wody czego kurwa tam chcesz.
Ustawiasz urządzenie na 1500W i 10 minut grzania.
Michę przykrywasz, najlepiej "wieczkiem" specjalnie do mikrofali
i gotujesz.
W zależności jaki lubisz ryż, taki kupujesz i następnie po ugotowaniu
od razu odcedzasz (dlatego w torebce) lub zostawiasz przykryty,
żaby zrobił się papkowaty, czego nie polecam.
Ot i tyle.
W następnym odcinku duszenie mięsa z indyka dla walniętych dietą czy tam
innym chujstwem.
Oczywista, z mikrofali.
Ryż w torebkach kupujesz.
Następnie upierdalasz torebkę z nim do głębokiej
miski i zalewasz wrzątkiem.
Solisz/słodzisz, (jeśli to co będziesz robił z ryżem jest jałowe)
lub dosypujesz do wody czego kurwa tam chcesz.
Ustawiasz urządzenie na 1500W i 10 minut grzania.
Michę przykrywasz, najlepiej "wieczkiem" specjalnie do mikrofali
i gotujesz.
W zależności jaki lubisz ryż, taki kupujesz i następnie po ugotowaniu
od razu odcedzasz (dlatego w torebce) lub zostawiasz przykryty,
żaby zrobił się papkowaty, czego nie polecam.
Ot i tyle.
W następnym odcinku duszenie mięsa z indyka dla walniętych dietą czy tam
innym chujstwem.
Oczywista, z mikrofali.
@kondziu7 Tak profesjonalna mikrofalówka pobiera więcej prądu ponieważ magnetron ma większą moc i szybciej ogrzewa potrawę. To tak jakbyś mówił że czajnik 2kW jest bardziej oszczedny od 4kW :p Pobierasz więcej prądu ale urządzenie pracuje krócej więc koszty utrzymania są takie same.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów