📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszyscy nagrywający takie filmy są upośledzeni umysłowo...
„...paczcie, paczcie, bendem siedział i pisał, albo stał i srał, paczcie, paczcie jak ómiem pisać fyras DÓPA na papiórze, o, a tera mieszam w garnku, o, a tak się czeszę...”
„...paczcie, paczcie, bendem siedział i pisał, albo stał i srał, paczcie, paczcie jak ómiem pisać fyras DÓPA na papiórze, o, a tera mieszam w garnku, o, a tak się czeszę...”
tak bardzo nie ustawione
Pyszuki napisał/a:
Ale kawaleczek fajny przynajmniej ^^ pedro pedro pedro
Fajny w pedalskim squacie...
ale co kto lubi...
ha tfu
Ten temat ma 62 lajki, a poprzedni 36. A próg wejścia na główną jest coś 20? W zasadzie w tej sytuacji można w ogóle zrezygnować z punktacji (że tak zrymuję).
zdrowoyebne napisał/a:
tak bardzo nie ustawione
Tych ustawionych filmików teraz są tysiące a najlepsze jest to, że ludzie to lajkują a czytając komentarze, wierzą w autentyczność tych filmów. Sam fakt, że takie coś zostało podane dalej, czyli udostępnione na sadolu pokazuje, że ludziom się to chyba podoba.. dla mnie żenujące. Ale może już jestem za stary na to, żeby zrozumieć to pokolenie tiktoków
Loczki kręci więc o co chodzi w tym filmie? Że niby powinna prostować? To może piwinna włożyć sobie w piz*ę ten mikser, to by jej włosy na głowie stanęły z wrażenia i byłby hit internetu
psotny_fiutek napisał/a:
Fajny w pedalskim squacie...
ale co kto lubi...
ha tfu
Stuleja Ci chyba wjechala juz na leb kolezko, kawalek spiewa latina, oprowadzana przez Pedro po Santa Fe, ale rozumiem, Ciebie oprowadziliby koledzy
No ludzie są już tak głupi że nawet nowej ustawki nie są w stanie wymyślić tylko powielają to co już widzieli czyli:
Miksowanie - w misce, blenderze czy nawet kurwa w pudełku, zawsze wypierdolą na podłogę i zdziwienie, to takie śmieszne
Szklany stolik - nawet nie trzeba mówić, amerykanie mają problem ze szklanymi stolikami
Malowanie ryja - ojej farba nie schodzi o jej
Trafienie do kosza - OOOOOO TRAFIŁ DO KOSZA OOOKURWA EREKCJA
Nie Trafienie do kosza - OOOOOO NIE TRAFIŁ DO KOSZA...
Wypierdolenie się z tortem urodzinowym
Pierdolnięcie kulą do kręgli gdzieś w chuj poza tor
"skok" przez strumyk, kałużę, do basenu
Itd, można napisać o tym doktorat
Reakcje... Największe ścierwo to reakcje...
A już w ogóle kurwa szczytem debilizmu jest milionowa ustawka w jakiejś gównodajni gdzie pizda zamawia lody czy jakieś gówno i że niby nie chciała tak dużo więc kasjerka bierze je w garść i rzuca w czekającą na białą masę na ryju koleżankę, no kurwa szczyt inteligencji i poczucia humoru, zawsze beka w chuj.
Ja pierdole ten internet
Miksowanie - w misce, blenderze czy nawet kurwa w pudełku, zawsze wypierdolą na podłogę i zdziwienie, to takie śmieszne
Szklany stolik - nawet nie trzeba mówić, amerykanie mają problem ze szklanymi stolikami
Malowanie ryja - ojej farba nie schodzi o jej
Trafienie do kosza - OOOOOO TRAFIŁ DO KOSZA OOOKURWA EREKCJA
Nie Trafienie do kosza - OOOOOO NIE TRAFIŁ DO KOSZA...
Wypierdolenie się z tortem urodzinowym
Pierdolnięcie kulą do kręgli gdzieś w chuj poza tor
"skok" przez strumyk, kałużę, do basenu
Itd, można napisać o tym doktorat
Reakcje... Największe ścierwo to reakcje...
A już w ogóle kurwa szczytem debilizmu jest milionowa ustawka w jakiejś gównodajni gdzie pizda zamawia lody czy jakieś gówno i że niby nie chciała tak dużo więc kasjerka bierze je w garść i rzuca w czekającą na białą masę na ryju koleżankę, no kurwa szczyt inteligencji i poczucia humoru, zawsze beka w chuj.
Ja pierdole ten internet
Kilka stron dalej jest nagranie podobnej inteligentki, ale tamta ma szlifierkę kątowa, która ma trochę większy moment i ilość obrotów niż mikser.
Się oskalpuje to się nauczy
Się oskalpuje to się nauczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów