Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym widzieć te miłe gesty kierowców jadących za jebanym debilem który zatrzymuje się na zjeździe z ronda żeby kogoś na pasach przepuścić... gentleman w dupe jebany. Niech każdy kierowca sobie teraz zapamięta- nie bądzcie mili na siłę bo kiedyś ktoś do was z tyłu podbiegnie i zrobi wam protetykę szczęki na miejscu. Idioci kurwa.
te tabletki co bierzesz tą są kurwa kostki do kibla
ps. przepuszczanie rowerzystów na przejeździe rowerowym ? Na serio ? Taka jest teraz dzicz na drogach, że to jest traktowane jako doby gest ?
Pokazanie normalności jako "miłych" gestów, dokąd ten świat zmierza.
Tak pragnę przypomnieć, że za przekroczenie linii oddzielającej pobocze, oraz jazdę po niej, jest mandat ( i nieważne że chcieliście komuś ułatwić wyprzedzanie )
ps. przepuszczanie rowerzystów na przejeździe rowerowym ? Na serio ? Taka jest teraz dzicz na drogach, że to jest traktowane jako doby gest ?
Do tego piesi, którzy nie idą po najkrótszej drodze, nie uważają na inne pasy ruchu. Ufanie w ciemno przed wyprzedzaniem (bo dał sygnał, to na ciągłej wyprzedzę). Rowerzysta z telefonem, itd.
Kultura kulturą, ale niestety też pełno błędów zostało tu pokazanych.
Ale zgaszenie szeryfa (1:10) pierwsza klasa.
Można nie oglądać.
w 3:16 ktos mi wyjasni co to za podpaska na znaku? czy rzeczywiscie zrobili jakies takie koslawe "rondo"? skrzyzowanie z centralna wyspa? czy jaki chuj?
coś podobnego jest w Stargardzie (dawniej Szczecińskim), niedaleko stadionu...
google.pl/maps/@53.3383988,15.0210267,17z?hl=pl
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów