📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ładna stabilizacja obrazu i praca kamery. Widać, że pan operator taki bardziej fachowiec. Jebać murzynów.
Nie wiem o huj poszło, ale fajny widok.
Może w końcu Francuzi zrozumieją że miejsce murzyna jest w Afryce
Mam wrażenie że zaczyna się poprawiać w tej kwestii i w Niemczech i we Francji chyba już powoli mają dość tych Afrykańców
Chyba się budzą... Trochę późno, ale lepiej tak niż wcale. Byle by u nas się ta patologia brudna, i wschodnia nie rozprzestrzeniła. Dusić w zarodku, NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA, NA PRZEKÓR SKURWYSYNOM !
Ale się wkurwiłem !
Miałem nadzieję, że jak go skuli to zaczną napierdalać tymi pałkami teleskopowymi.
Kurrrwaaa.....
Miałem nadzieję, że jak go skuli to zaczną napierdalać tymi pałkami teleskopowymi.
Kurrrwaaa.....
Dobrze ale powinni jeszcze gaz pieprzowy rozpylić w dupie i rozprowadzić teleskopową w środku
o jakich afrykańcach piszecie, jak połowa francuzów to murzyny od kilku pokoleń
BrianGriffin napisał/a:
o jakich afrykańcach piszecie, jak połowa francuzów to murzyny od kilku pokoleń
Właśnie o tych.
A spasiona biała kurwa jeszcze się oburza że jej kochanych murzynków biją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów