18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Milion ptaków jednocześnie
7i7 • 2021-04-24, 19:29
Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.

Zgłoś
BrunerOvned 2021-04-25, 3:55
7i7 napisał/a:

Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.

A potrafisz napisać jedno zdanie po polsku?

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
T3RMINATOR 2021-04-25, 5:34
dogip napisał/a:

Przyroda jest zajebista! Czasem warto jej się przyglądać.

Ta uwielbiam przyglądać się muszę jak usiądzie na brzegu stołu i jeb ją z płaskiego.
Zgłoś
35i 2021-04-25, 6:01 1
W Warszawie jest to samo, więc nie widzę w tym nić dziwnego. Myślę, że w innych miejscach w Polsce też się tak grupują, choć pewnie w mniejszych ilościach.
Zgłoś
Morisss 2021-04-25, 6:04
swampman napisał/a:

wpierdalaja moje czeresnie co roku jak pisuary za 500plus

Moje też. Zainwestuj w wiatrówkę.
Zgłoś
Wiewór 2021-04-25, 9:35
Zostawiają po sobie więcej gowna niż pielgrzymka na jasna górę.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
V................l 2021-04-25, 9:59
To już wolę takie Szpaku niż ten czarny chmur którym scenarzyści serialu LOST nas zniesmaczyłi
Zgłoś
Skoczek48 2021-04-25, 11:01
ten mówił dziesięć milionów, i co?

a mnie wkurwia język włoski i ten zjebany akcent angielski i chuj
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-04-25, 11:24
Milion gramów ptasiego gówna,skromnie licząc..
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2021-04-25, 11:36
Cytat:

z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.

Inne stada zostawiają jeszcze większy syf...

...I też mają ciemne ubarwienie
Zgłoś
U................b 2021-04-25, 12:22
Jak najebane to do spania !
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-25, 13:04
Zgłoś
gixi 2021-04-25, 18:54 1
Chyba w 2015 sama widziałam przelot krukowatych (być może szpakowate, albo stado mieszane) nad Toruniem. Całe niebo praktycznie zaciemnione przez ptaki lecące w kierunku wschodnim. Patrząc na Wschód nie było widać początku, patrząc na Zachód nie było widać końca. Miliony ptactwa, przelot około pół godziny.
Patrząc na nie bardziej miało się wrażenie, że uciekają niż migrują zwłaszcza, że okolica raczej nie stanowi punktów przelotowych dla dużych stad, a co dopiero tak ogromnych.
Jednak z pewnością brak naturalnych wrogów wpływa na tak skrajne rozmnażanie się konkretnych gatunków i rodzin...
Zgłoś
35i 2021-04-25, 19:09
gixi napisał/a:

Chyba w 2015 sama widziałam przelot krukowatych (być może szpakowate, albo stado mieszane) nad Toruniem. Całe niebo praktycznie zaciemnione przez ptaki lecące w kierunku wschodnim. Patrząc na Wschód nie było widać początku, patrząc na Zachód nie było widać końca. Miliony ptactwa, przelot około pół godziny.
Patrząc na nie bardziej miało się wrażenie, że uciekają niż migrują zwłaszcza, że okolica raczej nie stanowi punktów przelotowych dla dużych stad, a co dopiero tak ogromnych.
Jednak z pewnością brak naturalnych wrogów wpływa na tak skrajne rozmnażanie się konkretnych gatunków i rodzin...

U mnie na szczęście zbierają się głownie nad Wisłą, także gówno płynie dalej (razem z moim).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów