Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co one odpierdalają te ptaki
przeliczyłem 845899 i ni chuja wincyj
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Trzeba zastawić na to gówno co robi gówno sieci.
Jeden głupi ptak robi to co robi drugi głupi ptak obok, tworząc w ten sposób różne dziwne kształty i kogoś to rajcuje. Można to podciągnąć pod ludzkie zachowanie, ale co to tutaj w ogóle robi.
Raz zaparkowałem w zimie pod gawronim drzewem -.- tzn zaparkowałem po południu i miałem przestawić później...
Eh. Usunięcie zmarzniętego gówna (zima z 2017 chyba) zabrało mi 20 min. Z szyb oczywiście samych, za karoserię nawet się nie zabrałem.
Potem na ręcznej myjni z tym walczyłem -.-
Eh. Usunięcie zmarzniętego gówna (zima z 2017 chyba) zabrało mi 20 min. Z szyb oczywiście samych, za karoserię nawet się nie zabrałem.
Potem na ręcznej myjni z tym walczyłem -.-
na harda z tym
Skoro są takim problemem to dlaczego włosi bawią się w emitowanie dźwięków, które mają je wystraszyć.
Powinni zacząć hodowle ich naturalnych wrógów np. jastrzębi. Skutecznie wypłoszyłyby te stada z miast, a jednocześnie miałyby jedzenia pod dostatkiem w postaci czy to szpaków czy gołębi.
Powinni zacząć hodowle ich naturalnych wrógów np. jastrzębi. Skutecznie wypłoszyłyby te stada z miast, a jednocześnie miałyby jedzenia pod dostatkiem w postaci czy to szpaków czy gołębi.
7i7 napisał/a:
Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.
Może kogoś zainteresuje, youtube.com/watch?v=hoUetu2sdkc&ab_channel=BaldTV
patrząc na to ile czarnuchów wjechało do europy, każdy protestujący o ptasie gówna powinien strzelić sobie kulke w łeb. Niech mi kurwa zasrają podwórko jak tylko mogą. Ludzie którzy zbierają wypłaty za porządek to posprzątają. Po pierdolonych ciapakach i murzynach syf zostaje i sie rozmnaża. To z tym trzeba walczyć....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów