Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co one odpierdalają te ptaki
Trzeba zastawić na to gówno co robi gówno sieci.
Jeden głupi ptak robi to co robi drugi głupi ptak obok, tworząc w ten sposób różne dziwne kształty i kogoś to rajcuje. Można to podciągnąć pod ludzkie zachowanie, ale co to tutaj w ogóle robi.
Raz zaparkowałem w zimie pod gawronim drzewem -.- tzn zaparkowałem po południu i miałem przestawić później...
Eh. Usunięcie zmarzniętego gówna (zima z 2017 chyba) zabrało mi 20 min. Z szyb oczywiście samych, za karoserię nawet się nie zabrałem.
Potem na ręcznej myjni z tym walczyłem -.-
Eh. Usunięcie zmarzniętego gówna (zima z 2017 chyba) zabrało mi 20 min. Z szyb oczywiście samych, za karoserię nawet się nie zabrałem.
Potem na ręcznej myjni z tym walczyłem -.-
na harda z tym
Skoro są takim problemem to dlaczego włosi bawią się w emitowanie dźwięków, które mają je wystraszyć.
Powinni zacząć hodowle ich naturalnych wrógów np. jastrzębi. Skutecznie wypłoszyłyby te stada z miast, a jednocześnie miałyby jedzenia pod dostatkiem w postaci czy to szpaków czy gołębi.
Powinni zacząć hodowle ich naturalnych wrógów np. jastrzębi. Skutecznie wypłoszyłyby te stada z miast, a jednocześnie miałyby jedzenia pod dostatkiem w postaci czy to szpaków czy gołębi.
7i7 napisał/a:
Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.
Może kogoś zainteresuje, youtube.com/watch?v=hoUetu2sdkc&ab_channel=BaldTV
patrząc na to ile czarnuchów wjechało do europy, każdy protestujący o ptasie gówna powinien strzelić sobie kulke w łeb. Niech mi kurwa zasrają podwórko jak tylko mogą. Ludzie którzy zbierają wypłaty za porządek to posprzątają. Po pierdolonych ciapakach i murzynach syf zostaje i sie rozmnaża. To z tym trzeba walczyć....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów