18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
marna 2014-06-18, 0:32
Byłam tam

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Smutas 2014-06-18, 0:41 1
Każdy wysuwa łapę po cudze. Taka już nasza natura. I co, mamy im zazdrościć? Okraść ich?
Zgłoś
Torwald 2014-06-18, 2:17 18
10 mieszkańców - czyli co ? Burmistrz i jego świta polecieli się opalać do Brazylii ?
Zgłoś
Jachu94 2014-06-18, 10:42
Ja tego nie rozumiem. Przecież Brazylia jest biedna, to czemu on wspomaga Polskę, a nie swój kraj?
Zgłoś
eunstachy 2014-06-18, 11:09 2
Nie wiem z czego się cieszyć. Przyjechał bogaty gość i dał pieniądze biednym polakom... To raczej zniewaga niż powód do radości...

Fuck Her Right in the Pussy.
Zgłoś
ziehzeit 2014-06-18, 12:48 18
"Biznesmen tłumaczy, że dużo od Boga dostał i wszystkiego do grobu nie zabierze." Miłe słowa.
Zgłoś
ProVVe 2014-06-18, 13:34 41
Pierdolicie... Chłop uczcił pamięć rodziców, zachował się miliony razy lepiej niż nasi złodzieje jak kulczyk, świnie przy korycie itp (okraść nachapać...). Na dodatek ma zdrowe podejście bo chuja weźmiesz ze sobą na drugą stronę.

Ola gringo
Zgłoś
pkh 2014-06-18, 16:12
Już widzę jak urzędnicy dowalą jakiś podatek od darowizny albo jakoś inaczej zablokują tą kasę.
Zgłoś
NWC 2014-06-18, 17:04
Też bym chciał tyle dostac od Boga

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
Big_Macintosh 2014-06-18, 17:25
Ciekawe jaki % tych kwot zostanie użyty do zrobienia czegoś dla zwykłych ludzi. Pewnie tusk dowali wprowadzi zaraz jakiś nowy podatek od darowizn z Brazylii.
Zgłoś
issenpl 2014-06-18, 18:31
Ciekawe jest mianowicie to: "JAKIEGO MAJĄ NA NIEGO HAKA". No chyba że ktoś wierzy w bajki.
Zgłoś
pawelkrk00 2014-06-18, 18:46 1
W sumie to nie rozumiem po co komuś majątek typu 20mld dolarów jak przecież tego nawet nie wyda. Ale co ja tam wiem jestem tylko milionerem :/
Zgłoś
RmX 2014-06-18, 19:01 1
@up nie wydałbyś 20mld?
W jeden dzień mógłbym to wydać tylko po co.
kasy nigdy za dużo.
Zgłoś
maciuch2 2014-06-20, 12:43
ale ta Beatka jest zajebista
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów