📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mógł wziąć pół na pół.
mam wrażenie że większosc testow w polskich szkolach jest tak ukladana!
ładnie go w chuja zrobił
voldemorf
nikogo pytajacego o milion nie bylo
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Cytat:
Pytanie o milion
majkelson napisał/a:
Pierdolone angole grają o milion dolarów. Pedalstwo tego akcentu aż wylewa się z tych mord
boli dupa, że jak odezwiesz się po angielsku to każdy wie, że jesteś z Polski
Przecież to odcinek jakiegoś komicznego programu. Ale zajebista gra słów
NaughtyBear napisał/a:
Wiem, wiem. Już po wstawieniu filmiku się zacząłem zastanawiać nad poprawnością tego zwrotu
Wystarczyłoby, żeby poprosił i zaznaczenie trzeciej odpowiedzi;)
majkelson napisał/a:
Pierdolone angole grają o milion dolarów. Pedalstwo tego akcentu aż wylewa się z tych mord
To Australijski akcent debilu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów