📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
to nie test na stres tylko na cierpliwość ... jak mu nie przyjebać
@up
ale to są prawdopodobnie blackwater... wojsko polskie to pikuś przy nich. Co lepsze blackwater jest prywatną firmą.
ale to są prawdopodobnie blackwater... wojsko polskie to pikuś przy nich. Co lepsze blackwater jest prywatną firmą.
taki to na pewno w rurkach nie popierdala
Jak tego tu nie było to niech mnie kulego łysego z Brazzers biją.
Wygląda łudząco podobnie do pierwszego dnia w nowej pracy
Polecam film 'Lone Survivor'. Ambitniej patrzy się na takie filmiki. Takie szkolenia ratują życie.
najemnicy to najwięksi skurwiele noszący broń, wojsko nie ma nic do tego.
@UP ja bym powiedział, że najwięksi skurwiele to ci, którzy im płacą za taką a nie inną robotę. Dla mnie nie ma znaczenia, czy to żołnierz prywatnej armii, czy państwowej. Owszem mają oni swój rozum, żeby się w to nie dać wciągnąć, ale to rządzący odpowiadają za rozpoczynanie wojen.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów