📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zawsze mówiłem że konie mają nasrane w głowie i nie wygarnięte
jaka mucha go ugryzła
a tak mogło być na prawdę
jakiś giez czy inny skurwiel
koń czy podobny może umrzeć od pogryzień
brylant1412 napisał/a:
i nie wygarnięte
Niewygarnięte (cokolwiek to znaczy).
;>
mynameisgod napisał/a:
na prawdę
Naprawdę.
;>
To zastanawiające, ta wasza góralska nienawiść do Polski.
;>
dOpieca napisał/a:
Konie zajebiste sa , wystraszyl sie czegos w trawie poprostu.
No mój podobno jest zajebisty, Twoja stara mi tak mówi.
A tak na serio, to przeżytek, jak operetka.
mynameisgod napisał/a:
jaka mucha go ugryzła
Ja prd...l, dla niektórych osób, dodawanie komentarzy powinno być zabronione. Czy naprawdę poprawna pisownia wraz z interpunkcją jest dla was aż tak skomplikowana? Przecież tego się czytać nie da...a lubię poczytać sobie komentarze jak się nudzę.
Konie to chyba najbardziej spierdolone zwierzęta. Wszystkiego się boją i w każdej chwili może im odjebać xF a ich jedyną reakcja jest ucieczka.
brylant1412 napisał/a:
zawsze mówiłem że konie mają nasrane w głowie i nie wygarnięte
Konia może spłoszyć nawet bąk (nie mylić z trzmielem), a tutaj prawdopodobnie zaszło takie zjawisko.
Kuce to najbardziej wredne skurwiele spośród koniowatych. W zasadzie ich wredota rośnie liniowo do spadku wielkości w kłębie. Sąsiad, który hoduje konie od lat i kupił córce takiego zwierza to pewnego dnia ten diobeł odgryzł jej dwa palce. Zresztą sam próbowałem takie coś pogłaskać, bo samo do mnie przylazło, to w podzięce mnie ugryzł i uciekł.
Koń jaki jest każdy widzi. Na mięso powinno się je ubijać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów