Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szansa na nagrodę akademii za najlepszy film tylko jeśli Misiewicza zastąpi tancerz, żyd i pedał w jednym, czyli Michał Piróg. Bohater, który nagle poznaje Krystiana Legierskiego, studenta z wymiany, przez co musi porzucić kurtuazyjny związek z Emmą Stone i dać kosza dotychczasowemu partnerowi Robertowi Biedroniowi. Czy rozczarowany kochanek wykorzysta swoje wpływy polityczne, aby zniszczyć karierę Michała? Oscar za najlepszą piosenkę oryginalną oczywiście dla Zenka Martyniuka.
Nie dostaną bo aktor nie jest czarny.
Zapomniałeś że kolor skóry jest ważną kartą przetargową dla wydębienia nagród poprzez poprawność polityczną.
Szansa na nagrodę akademii za najlepszy film tylko jeśli Misiewicza zastąpi tancerz, żyd i pedał w jednym
Skąd wiesz, że Misiewicz to nie tancerz i żyd? Bo co do ostatniego nie ma wątpliwości, przecież na czymś oparł karierę i nie były to kompetencje.
Nie dostaną bo aktor nie jest czarny.
Zapomniałeś że kolor skóry jest ważną kartą przetargową dla wydębienia nagród poprzez poprawność polityczną.
Nie kotku, dlatego wspomniałem o Legierskim
Skąd wiesz, że Misiewicz to nie tancerz i żyd? Bo co do ostatniego nie ma wątpliwości, przecież na czymś oparł karierę i nie były to kompetencje.
Nie wiem, może Macierewicz go wybrał, bo zajebiście się rucha A skoro tak, to napleta mieć musi!
PO PO Land już był. Osiem lat oglądałem. Ja już podziękuję.
A sequel jak ci się podoba?
A sequel jak ci się podoba?
Patrząc na to co się tutaj odjaniepawla, to oglądamy prequel, kręcony starym ziemniakiem przez niemego operatora z parkinsonem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów