📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To Ja byłem zakochany...
To jest audycja z radio maryja?
Popiepszyło mi się,to z występu chrisa rocka.
HAHAHAHA koleś mnie rozpierdala ! sama prawda !
dla mnie to brzmi trochę jak ks. Natanek. "jeśli nigdy nikogo nie zabiłeś, to wiedz że nie byłeś zakochany"
Sam glos i akcent wymowy poszczegolnych slow wywoluje usmiech ale trzeba przyznac ze gada z sensem
A właśnie głos przypomina mi 15 letniego dresa, co tylko sprawia, że chcę zabić tego gościa. To będzie romantyczny wieczór...
ale o co chodzi?
Żałosne. Jeśli kobiety są takie złe i niedobre, to po co się o nie staracie (faceci w ogóle), jak macie mieć przez nie spierdolone życie? Macie dwie ręce, erotyczne zabawki, to po co szukacie sobie kobiety? Żal. A koleś, który to nagrywał wykazuje się wręcz niebywałą znajomością psychiki kobiety. Problem w tym, że gdyby naprawdę wiedział, co babie w głowie siedzi, to by miał naprawdę szczęśliwą kobietę i nie musiałby pierdolić takich farmazonów.
..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
@Miranda
To proste, przychodzi taki wiek kiedy trzeba sie wyprowadzic z domu i mama przestaje ci gotowac... nie stac cie na dziwki i pokojowke, wiec musisz znalezc sobie dziewczyne.
To proste, przychodzi taki wiek kiedy trzeba sie wyprowadzic z domu i mama przestaje ci gotowac... nie stac cie na dziwki i pokojowke, wiec musisz znalezc sobie dziewczyne.
Miranda napisał/a:
Żałosne. Jeśli kobiety są takie złe i niedobre, to po co się o nie staracie (faceci w ogóle), jak macie mieć przez nie spierdolone życie? Macie dwie ręce, erotyczne zabawki, to po co szukacie sobie kobiety? Żal. A koleś, który to nagrywał wykazuje się wręcz niebywałą znajomością psychiki kobiety. Problem w tym, że gdyby naprawdę wiedział, co babie w głowie siedzi, to by miał naprawdę szczęśliwą kobietę i nie musiałby pierdolić takich farmazonów.
Ja pierdole, zrobione dla jaj, w dodatku ściągnięte ze stand-up jakiegoś czarnego a ty piszesz cały wstęp do książki...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów