📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie jej najebal gówna i zniszczył połowę mieszkania. Dobrze tak i jemu i jej.
janniezbedny23 napisał/a:
Pewnie jej najebal gówna i zniszczył połowę mieszkania. Dobrze tak i jemu i jej.
pewnie madka jak chce ci dokuczyć ,powtarza,, jebał cię pies"
janniezbedny23 napisał/a:
obstawiam ze wychla całą wódę która miała trafić w karczycho
Ewidentnie psychiczna
przez drugie pół filmu szmata operuje szmatą i nawet nie wykurwia łbem o podłogę, w dawniejszych lepszych czasach Sadola pisało się "akcja od", "akcja do"...
Jakaś zrzuta na zlecenie odstrzelenia jej czy cos
No tak, pieska trzeba uczyć żeby nie szczał gdzie popadnie, nie srał i nie żarł gówien. Moja piękna i mądra sunia, za każdego zjedzonego kloca otrzymywała strzał z liścia. Do tej pory żre gówna, ale się z tym kryje
Warto mieć odrobine wiedzy o psach.. Baba go stresuje dodatkowo i będzie lał ze strachu Jako, ze to zwierzę to pewnie biedzie kojarzył, korytarz, windę i lanie na podłogę.. Mam owczarka nie zleje się w domu, nie zleje się w windzie.. Jak był szczeniakiem to tak, ale jak się wie to szczeniaka zaraz jak tylko się napije bierze się po pachę i wychodzi z domu. Nauczy się tak, ze prędzej mu pęcherz pęknie a nie zleje się.
Pewnie ma naklejkę na samochodzie "kocham nie biję" czy inny tekst dla hipokrytów.
Baba na pierwszej randce ma obowiązek dostać kilka liści w pysk
później profilaktycznie raz na miesiąc + za to co zrobi źle
pijaczki jebane
Piją potem bezpłodne chodzą
zero wina i na łańcuch do grzejnika w kuchni max 1 kawa dziennie
później profilaktycznie raz na miesiąc + za to co zrobi źle
pijaczki jebane
Piją potem bezpłodne chodzą
zero wina i na łańcuch do grzejnika w kuchni max 1 kawa dziennie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów