📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
"podstawy anglikańskiego wymagane"
Wymagana jest też podstawowa wiedza na temat idei tego portalu tiktokowcu
Wymagana jest też podstawowa wiedza na temat idei tego portalu tiktokowcu
ja pierdole. wymagany angielski na tak niskim poziomie jak IQ tego smiecia co to tutaj wrzucil.
Heh, dałem piwko ze względu na podobne dialogi moje z moją byłą, zanim popełniłem błąd życia, chociaż nie była podobna do Leoparda. Wtedy ostro kleiłem modele 1:35.
Kurwa flodzia chciałbym dostać twoje ip adres przyjść pod drzwi i zapukać-ciekawe jaka byś była mądra na żywo
Flodzia, czy mogłabyś łaskawie odpierdolić się od nas i od naszego sadola?
Rozumiem jakieś wstawki jak ta niżej z grubym tygrysem, bo one tak z nienacka potrafią rozjebać.
Ale kurwa to?
Weźcie się z pronchtem wyruchajcie i z fuzji może powstaną wrzutki idealnie na główną sadola
Rozumiem jakieś wstawki jak ta niżej z grubym tygrysem, bo one tak z nienacka potrafią rozjebać.
Ale kurwa to?
Weźcie się z pronchtem wyruchajcie i z fuzji może powstaną wrzutki idealnie na główną sadola
Flodzia, czy mogłabyś łaskawie odpierdolić się od nas i od naszego sadola?
Ale kurwa to?
A ty myślisz, że halman to skąd się wziął...?
A ode mnie gość ma piwo za godność i rozum człowieka.
Nie dał się wciągnąć w pierdalamento z babą, tylko na eleganckości doprowadził do zwarcia w kłębku włókien nerwowych umieszczonych w czaszce, zwanych dla zmylenia przeciwnika mózgiem.
Nie dał się wciągnąć w pierdalamento z babą, tylko na eleganckości doprowadził do zwarcia w kłębku włókien nerwowych umieszczonych w czaszce, zwanych dla zmylenia przeciwnika mózgiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów