Delikwent mający na celu dokonanie samobójstwa w matni miłosnych rozterek się znajdował, przez co popchnięty do radykalnego kroku skoczył z mostu do wody, gdy w Guangdong kobieta zdrady się dopuszczała i myślała o odejściu od niego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szybko wlazł, skoczył zanim się korek zrobił, nie fatygował służb i pewnie posłużyłby za pokarm dla rybek gdyby nie zawziętość tych z motorówki. Tak właśnie przykładny obywatel powinien strzelać samobója
Nie wszystko stracone- korespondencje z Guangdong normalnie są napisane co nadzieję daje na zdrowia powrót dla Fantastico czego życzę jemu, a co smutek chytremu liskowi uczyni.
Nie ma co się dziwić, przy takim ratio jak jest u nich to faktycznie przejebane jak się nie upoluje jakieś samicy.
@up, problem w tym, że nawet jeśli baba zdradziła, to ten gość dopisał jej +"fchuj" punktów do szacunu i atencji. W skrócie: ona zyskała, on stracił nie tylko godność, ale i życie. I to wszystko dla cipki... .
Kurwa to Guangdong to taki chiński Sandomierz- co chwila kogoś mordują, albo ginie w wypadku/ popełnia samobójstwo. Tylko Ojca Mateusza brak.
Od takiego skoku się ginie?
tłumaczenie krzyku z kantońskiego na nasze: 'niczego nie załujeeeeeeeeeeee..... <plum>'
Ale to pojebany pomysł, a jeśli jakoś tak ładnie wleci pionowo i zamiast się zabić powybija sobie barki albo coś. To mało skuteczne. Lepiej jebnąć z takiej wysokości o beton i po problemie.
Jak jest po chińsku "jestem chui pytong, a to jest jackass"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów