18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
J................c 2014-08-02, 13:57 2
SsijMiKij napisał/a:

i co pedale to po kiego huja tu wrzucasz te gowno, juz lepiej zebys naprawde spierdolil ze tego kraju najlepiej gdzies gdzie niema internetu

Ty naprawdę masz trzydzieści lat? Śmiem wątpić...
Zgłoś
MAJORO 2014-08-02, 14:03
Nie wiem co to robi na tej stronie. Naprawdę chcecie zrobić z sadistica joemonstera ?
Zgłoś
Marsto 2014-08-02, 14:12
Strasznie chujowy filmik jak i autor filmiku...
Zgłoś
ProVVe 2014-08-02, 14:21
Banki i ich śmieszna propaganda... Żydzi maja jakieś takie powiedzenie, że "człowieka można tanio kupić, a będzie ci wierny do końca..." Dlatego stanowczo mówie niech spierdalają... Chyba, że będą każdej jednej osobie przynajmniej na święta trzaskiać prezenty tego typu... I tak ogromną kasę trzepią z cudzych majątków chuje...

Ola gringo
Zgłoś
ianmoone 2014-08-02, 14:23
sadistic w chuj
Zgłoś
Tomikchomik1 2014-08-02, 14:26
Tylko w Polsce bankomat to przeważnie "ściana płaczu"...
Zgłoś
fun88 2014-08-02, 15:05 1
maksymilian45 napisał/a:

Zagryź sobie dzisiejszy obiad słownikiem ortograficznym

i cebulą

hs
Zgłoś
sobczi 2014-08-02, 15:09 1
SsijMiKij napisał/a:

i co pedale to po kiego huja tu wrzucasz te gowno, juz lepiej zebys naprawde spierdolil ze tego kraju najlepiej gdzies gdzie niema internetu

jak mnie wkurwiają pseudomegasadole, którzy właśnie w taki sposób reagują na jakikolwiek temat odbiegający od swego rodzaju norm tego portalu. rozumiem, nie podoba się komuś, to to omińcie i nie stawiajcie piw. a jeśli ktoś nie wytrzyma bez wyżalenia się to napiszcie komentarz, ale na jakimkolwiek poziomie..

o chuj chodzi w podpisie?

już wiem
Zgłoś
Novotko 2014-08-02, 15:16
spojrzcie na to z innej strony, banki wiedza o was wszystko. nadal czujecie sie bezpieczni?
Zgłoś
d................s 2014-08-02, 15:33 1
SsijMiKij napisał/a:

@vuko
czuje
czuje
ze mi twoja matka huja masuje

Haha ! Albo masz faktycznie piętnaście lat, albo niedowład mózgu !

Swoją drogą, gratki dla ciebie, że zrobiłeś temat swoimi komentarzami - reżyserowane ckliwe filmiki i mnie o torsje przyprawiają... Wprowadziłeś swoimi przemowami element szczególnego rodzaju folkloru !

ProVVe napisał/a:

Banki i ich śmieszna propaganda... Żydzi maja jakieś takie powiedzenie, że "człowieka można tanio kupić, a będzie ci wierny do końca..." Dlatego stanowczo mówie niech spierdalają... Chyba, że będą każdej jednej osobie przynajmniej na święta trzaskiać prezenty tego typu... I tak ogromną kasę trzepią z cudzych majątków chuje...

Banki zarabiają na obrocie pieniędzmi, nie na opłatach bankowych... Zadaj sobie pytanie: czy płacisz coś za prowadzenie konta?

Novotko napisał/a:

spojrzcie na to z innej strony, banki wiedza o was wszystko. nadal czujecie sie bezpieczni?

To tylko reżyserowany film dla hamerykanów...
Zgłoś
quniu88 2014-08-02, 15:40 1
dionizodoros napisał/a:

To tylko reżyserowany film dla hamerykanów...

Reżyserowany mówisz?
Zatem twierdzisz, że banki o tobie nic nie wie?
Nie zna wieku, wyglądu, adresu, peselu?
Nie wie co kupujesz, za co płacisz kartą, ile gotówki wybierasz i kiedy, w jakim bankomacie, jak blisko burdelu, ile zapłaciłeś za zegarek, pierścionek, ile wydajesz na alkohol?
Rzeczywiście trzeba było wyreżyserować sytuację ze starą matką i córką chorą na raka. Skoro mieszka w Trynidadzie i matka wysyła jej pieniądze to bank ni chuja się tego nie domyślił. Fan drużyny kupujący bilety na mecze też musiał być podstawiony bo bank o niczym nie wie...

Nie obchodzi mnie czy to reżyserowane. Ważne, że banki wiedzą wszystko i takie coś może się spokojnie wydarzyć. Bez reżyserowania. To nie jakiś prank, gdzie ludzie robią z siebie idiotę.
Zgłoś
K................a 2014-08-02, 15:46
Jak by mi automat wysrał jakąś głupią bejzbolufke to bym go opluł i powiedział : " gdzie moje plejstejszyn cztery, ty kurwo?! " i z trepa zajebał w obudowę, a do pracowników banku wydarł " co się gapicie, chuje, wracać do pracy! ". Jakie zjebane prezenty i chuj hahahaaaaaaaaaa
Zgłoś
Casperiously 2014-08-02, 16:16
^ jesteś pierdolonym bucem.

Reżyserowane czy nie, fajne.
Zgłoś
d................s 2014-08-02, 16:43
quniu88 napisał/a:

Reżyserowany mówisz?
Zatem twierdzisz, że banki o tobie nic nie wie?
Nie zna wieku, wyglądu, adresu, peselu?
Nie wie co kupujesz, za co płacisz kartą, ile gotówki wybierasz i kiedy, w jakim bankomacie, jak blisko burdelu, ile zapłaciłeś za zegarek, pierścionek, ile wydajesz na alkohol?
Rzeczywiście trzeba było wyreżyserować sytuację ze starą matką i córką chorą na raka. Skoro mieszka w Trynidadzie i matka wysyła jej pieniądze to bank ni chuja się tego nie domyślił. Fan drużyny kupujący bilety na mecze też musiał być podstawiony bo bank o niczym nie wie...

Nie obchodzi mnie czy to reżyserowane. Ważne, że banki wiedzą wszystko i takie coś może się spokojnie wydarzyć. Bez reżyserowania. To nie jakiś prank, gdzie ludzie robią z siebie idiotę.

I co z tego, że zna twój pesel, ma ksero twojego dowodu osobistego, zna twój adres itd.? Co z tego, że wie ile gotówki wybrałeś, co kupiłeś itd.? Chyba, że boisz się przyznać, że jesteś biedny albo może z drugiej strony, przeraźliwie bogaty...

Pytanie za 730 ptk.: czy wybierasz pieniądze zawsze w tym samym bankomacie o stałej porze? Kiedy już odpowiesz sobie na to pytanie, zadaj sobie następne: czy Pan Bankomat jest jasnowidzem?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-08-02, 17:07
quniu88 napisał/a:

Wyprowadzę cię z błędu bank może się tylko domyślić że w sklepie spożywczym kupiłeś żywność ale kurwa w takim "oszął lub kerfurze" a są to spożywczaki możesz kupić TV lodówkę oraz opony do auta a bank będzie uważał to za zakupy które zrobiłeś w spożywczym.
Mało tego na stacji benzynowej płacąc kartą nie musisz kupować benzyny a tylko wódę piwsko napoje węgiel do grilla i bank za chuja nie zgadnie bo nie ma takiej informacji terminal do płatności nie przesyła danych za co płacisz a tylko ile.

dionizodoros napisał/a:

Banki zarabiają na obrocie pieniędzmi, nie na opłatach bankowych... Zadaj sobie pytanie: czy płacisz coś za prowadzenie konta?

Banki zarabiają na wszystkim na opłatach za konta, karty debetowe i kredytowe, kredytach odnawialnych, ubezpieczeniach,funduszach inwestycyjnych,hipotekach i pozyczkach gotówkowych itd.
Dają mały procent na lokatach a biorą duży przy pożyczkach gotówkowych. To tak w skrucie.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów