i co pedale to po kiego huja tu wrzucasz te gowno, juz lepiej zebys naprawde spierdolil ze tego kraju najlepiej gdzies gdzie niema internetu
Ty naprawdę masz trzydzieści lat? Śmiem wątpić...
jak mnie wkurwiają pseudomegasadole, którzy właśnie w taki sposób reagują na jakikolwiek temat odbiegający od swego rodzaju norm tego portalu. rozumiem, nie podoba się komuś, to to omińcie i nie stawiajcie piw. a jeśli ktoś nie wytrzyma bez wyżalenia się to napiszcie komentarz, ale na jakimkolwiek poziomie..
czuje
ze mi twoja matka huja masuje
Haha ! Albo masz faktycznie piętnaście lat, albo niedowład mózgu !
Swoją drogą, gratki dla ciebie, że zrobiłeś temat swoimi komentarzami - reżyserowane ckliwe filmiki i mnie o torsje przyprawiają... Wprowadziłeś swoimi przemowami element szczególnego rodzaju folkloru !
Banki i ich śmieszna propaganda... Żydzi maja jakieś takie powiedzenie, że "człowieka można tanio kupić, a będzie ci wierny do końca..." Dlatego stanowczo mówie niech spierdalają... Chyba, że będą każdej jednej osobie przynajmniej na święta trzaskiać prezenty tego typu... I tak ogromną kasę trzepią z cudzych majątków chuje...
Banki zarabiają na obrocie pieniędzmi, nie na opłatach bankowych... Zadaj sobie pytanie: czy płacisz coś za prowadzenie konta?
spojrzcie na to z innej strony, banki wiedza o was wszystko. nadal czujecie sie bezpieczni?
To tylko reżyserowany film dla hamerykanów...
To tylko reżyserowany film dla hamerykanów...
Reżyserowany mówisz?
Zatem twierdzisz, że banki o tobie nic nie wie?
Nie zna wieku, wyglądu, adresu, peselu?
Nie wie co kupujesz, za co płacisz kartą, ile gotówki wybierasz i kiedy, w jakim bankomacie, jak blisko burdelu, ile zapłaciłeś za zegarek, pierścionek, ile wydajesz na alkohol?
Rzeczywiście trzeba było wyreżyserować sytuację ze starą matką i córką chorą na raka. Skoro mieszka w Trynidadzie i matka wysyła jej pieniądze to bank ni chuja się tego nie domyślił. Fan drużyny kupujący bilety na mecze też musiał być podstawiony bo bank o niczym nie wie...
Nie obchodzi mnie czy to reżyserowane. Ważne, że banki wiedzą wszystko i takie coś może się spokojnie wydarzyć. Bez reżyserowania. To nie jakiś prank, gdzie ludzie robią z siebie idiotę.
Reżyserowany mówisz?
Zatem twierdzisz, że banki o tobie nic nie wie?
Nie zna wieku, wyglądu, adresu, peselu?
Nie wie co kupujesz, za co płacisz kartą, ile gotówki wybierasz i kiedy, w jakim bankomacie, jak blisko burdelu, ile zapłaciłeś za zegarek, pierścionek, ile wydajesz na alkohol?
Rzeczywiście trzeba było wyreżyserować sytuację ze starą matką i córką chorą na raka. Skoro mieszka w Trynidadzie i matka wysyła jej pieniądze to bank ni chuja się tego nie domyślił. Fan drużyny kupujący bilety na mecze też musiał być podstawiony bo bank o niczym nie wie...
Nie obchodzi mnie czy to reżyserowane. Ważne, że banki wiedzą wszystko i takie coś może się spokojnie wydarzyć. Bez reżyserowania. To nie jakiś prank, gdzie ludzie robią z siebie idiotę.
I co z tego, że zna twój pesel, ma ksero twojego dowodu osobistego, zna twój adres itd.? Co z tego, że wie ile gotówki wybrałeś, co kupiłeś itd.? Chyba, że boisz się przyznać, że jesteś biedny albo może z drugiej strony, przeraźliwie bogaty...
Pytanie za 730 ptk.: czy wybierasz pieniądze zawsze w tym samym bankomacie o stałej porze? Kiedy już odpowiesz sobie na to pytanie, zadaj sobie następne: czy Pan Bankomat jest jasnowidzem?
Wyprowadzę cię z błędu bank może się tylko domyślić że w sklepie spożywczym kupiłeś żywność ale kurwa w takim "oszął lub kerfurze" a są to spożywczaki możesz kupić TV lodówkę oraz opony do auta a bank będzie uważał to za zakupy które zrobiłeś w spożywczym.
Mało tego na stacji benzynowej płacąc kartą nie musisz kupować benzyny a tylko wódę piwsko napoje węgiel do grilla i bank za chuja nie zgadnie bo nie ma takiej informacji terminal do płatności nie przesyła danych za co płacisz a tylko ile.
Banki zarabiają na obrocie pieniędzmi, nie na opłatach bankowych... Zadaj sobie pytanie: czy płacisz coś za prowadzenie konta?
Banki zarabiają na wszystkim na opłatach za konta, karty debetowe i kredytowe, kredytach odnawialnych, ubezpieczeniach,funduszach inwestycyjnych,hipotekach i pozyczkach gotówkowych itd.
Dają mały procent na lokatach a biorą duży przy pożyczkach gotówkowych. To tak w skrucie.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów