Akcja ma miejsce gdzieś w Kanadzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
i co pedale to po kiego huja tu wrzucasz te gowno, juz lepiej zebys naprawde spierdolil ze tego kraju najlepiej gdzies gdzie niema internetu
SsijMiKij napisał/a:
i co pedale to po kiego huja tu wrzucasz te gowno, juz lepiej zebys naprawde spierdolil ze tego kraju najlepiej gdzies gdzie niema internetu
Zagryź sobie dzisiejszy obiad słownikiem ortograficznym
SsijMiKij napisał/a:
i co pedale
Mam dla Ciebie świetną piosnkę.
Żyj sobie w takim świecie sam.
SsijMiKij napisał/a:
jestes po prostu konska spierdolina maksymilian
Chciałbym ci jakoś odpisać, ale ciężko poruszać mi się na twoim poziomie. Mam wątpliwości czy mnie zrozumiesz.
bziktheblue napisał/a:
Kurwa, prawie się popłakałem.
.
.
.
.
Żartowałem. Kurwa, co za gówno!!!
Weź szufelkę i posprzątaj po sobie
Cytat:
jestes po prostu konska spierdolina maksymilian
SsijMiKij napisał/a:
No i co, czujesz się już jak u siebie w domu?
Takie rzeczy tylko w Kanadzie musze tam w końcu kiedyś pojechać. Pierdolić hejty. Na tym smutnym jak pizda portalu raz na jakiś czas coś takiego może się pojawić ( raz na rok, dwa...)
C za zbieg okoliczności, że bankomat znał historię ludzi którzy akurat wtedy wypłacali tam pieniądze. I na kogo trafiło, jakieś małe dziecko, babcia która pomaga chorej córce itp. No kurwa ustawiane bardziej niż trudne sprawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów