Nie zepsuję wam radochy z wyszukania co jest nie tak ale powiem Wam że to jest pierwszy mindfuck który zrył mi psychikę , nigdy nie zagram już w bioshocka w taki sposób by nie widzieć tego wszędzie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jesteście zdrowo pojebani... jaki odbyt... do psychiatry wszyscy...
patrzycie się wszyscy na zdjęcie ściany i mówicie dookoła ,że to odbyt... ;/
patrzycie się wszyscy na zdjęcie ściany i mówicie dookoła ,że to odbyt... ;/
goatsemarathon.com/ <----- patrzcie a zrozumiecie
To jest najlepszy mindfuck.. ? To jest najwieksze rycie bani.. ? Wrota przypominajace anusa? Jezeli uwazacie ze to jest smieszne, odkrywcze, czy jakie to tam to niestety macie dosc gowniane poczucie humoru.. :/
GorillazxD napisał/a:
To jest najlepszy mindfuck.. ? To jest najwieksze rycie bani.. ? Wrota przypominajace anusa? Jezeli uwazacie ze to jest smieszne, odkrywcze, czy jakie to tam to niestety macie dosc gowniane poczucie humoru.. :/
a ty natomiast trafiłeś na złą stronę internetową , spróbuj swego szczęścia tutaj: kochanekroliki.socjum.pl/galeria/foto/1/2
po prostu nie rozumiem tego fenomenu... Prosze, wyjasnij mi, czemu tak urzekl Cie ten screen?
Saia napisał/a:
spróbuj swego szczęścia tutaj: kochanekroliki.socjum.pl/galeria/foto/1/2
Hehe, muszę zacząć przeglądać polskie strony.
GorillazxD napisał/a:
po prostu nie rozumiem tego fenomenu... Prosze, wyjasnij mi, czemu tak urzekl Cie ten screen?
urzekł? nie urzekł tylko spodobało mi się że w grze komputerowej jest element grafiki który wygląda jak facet z goatse. Czy to jest śmieszne? mnie tam to rozśmieszyło jakie ludzie mają pomysły i co znajdują...
a co do twojego poprzedniego postu (chodzi mi o to "gówniane poczucie humoru") mówię , sadistic to sadistic i tu nie znajdziesz słitaśnych obrazków ani żartów które opowiadają sobie ludzie na spotkaniach rodzinnych. Jeśli tak cię burzy taki obrazek to pokazałem ci gdzie możesz sobie wejść
... a miałem zamiar pograć sobie w bioshock'a...
hehe Ty juz to chyba wszedzie widzisz ;)ja najpierw na tym screenie dojrzalam odbyt a dopiero pozniej zaczelam sobie kombinowac co to wlasciwie jest
Saia, a czy gdzies napisalem ze szukam "sweetasnych" obrazkow? Gdybym ich szukal, nie rejestrowal bym sie na "sadistic" co nie? :|
Nie, ten obrazek mnie wcale nie burzy. Oryginal tez nie. Po prostu mniej lub bardziej zamierzony zarcik ze strony tworcow gry. Fajnie. Ale nazywac to najlepszym mindfuckiem itd to gruba przesada :]
Aha, jeszcze jedno: "sadistic to sadistic i tu nie znajdziesz słitaśnych obrazków ani żartów które opowiadają sobie ludzie na spotkaniach rodzinnych"
BARDZO zero:jedynkowe myslenie.. Gratuluje! Dzielenie zartow tylko na "sadistic" i "sweet".. :]
Nie, ten obrazek mnie wcale nie burzy. Oryginal tez nie. Po prostu mniej lub bardziej zamierzony zarcik ze strony tworcow gry. Fajnie. Ale nazywac to najlepszym mindfuckiem itd to gruba przesada :]
Aha, jeszcze jedno: "sadistic to sadistic i tu nie znajdziesz słitaśnych obrazków ani żartów które opowiadają sobie ludzie na spotkaniach rodzinnych"
BARDZO zero:jedynkowe myslenie.. Gratuluje! Dzielenie zartow tylko na "sadistic" i "sweet".. :]
Wystarczy tych "wyjaśnień".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów