Nie zepsuję wam radochy z wyszukania co jest nie tak ale powiem Wam że to jest pierwszy mindfuck który zrył mi psychikę , nigdy nie zagram już w bioshocka w taki sposób by nie widzieć tego wszędzie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Urzekła mnie twoja historia...
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Eee gówno widzę. Typ celuje do ściany. Co w tym takiego niemożliwego? Może nie widzę, bo nie gram w gry...
meðan ek of menjum lák;
einn rammari hugðumk öllum vera,
fannk-a ek svá marga mögu.
Goatse
Szambo
pl.wikipedia.org/wiki/Goatse.cx
Po wyłączeniu filtru rodzinnego, wpiszcie sobie na google grafika hello.jpg i poszukajcie zdjęcia z kolesiem, który otwiera sobie odbyt...
Po wyłączeniu filtru rodzinnego, wpiszcie sobie na google grafika hello.jpg i poszukajcie zdjęcia z kolesiem, który otwiera sobie odbyt...
Gapie sie na to i nic nie widze...
masakra
Najpierw myślałem, że ten dzyndzel na dole po lewej wygląda jak kutas... ale później wpatrzyłem się w środek ekranu... i zrozumiałem sens naszego bytu.
Magik2501 napisał/a:
Eee gówno widzę. Typ celuje do ściany. Co w tym takiego niemożliwego? Może nie widzę, bo nie gram w gry...
Widzę, że nie jestem sam
Jakby się przyjrzeć, to te "wrota" czy co to jest. Wygląda jak wielki odbyt.
hehe ryje banie xD
hehe ryje banie xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów