Nie zepsuję wam radochy z wyszukania co jest nie tak ale powiem Wam że to jest pierwszy mindfuck który zrył mi psychikę , nigdy nie zagram już w bioshocka w taki sposób by nie widzieć tego wszędzie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po godzinie patrzenia się na obrazem znalazłem ninje
jestes glupi
chyba gupi
Kurczaq napisał/a:
Najpierw myślałem, że ten dzyndzel na dole po lewej wygląda jak kutas... ale później wpatrzyłem się w środek ekranu... i zrozumiałem sens naszego bytu.
Może OD-bytu??
thealbino napisał/a:
Może OD-bytu??
Brawo za najbardziej ograny dżołk świata
Dobra, przez trzy strony se gadacie o dupie Maryni, a Majndfaka nadal nie ma. No to
wrzucę.
oculart.com/
Dla niekumatych - klikamy se na te literki składające się w wyrazy, co to na boku są. I oglądamy. Aha, i nie puszczamy sobie w tle jakichś badziewi, bo dźwięk też gra istotną rolę.
Have a nice fuck
Nansze napisał/a:
Jakby się przyjrzeć, to te "wrota" czy co to jest. Wygląda jak wielki odbyt.
hehe ryje banie xD
A to po lewej lub prawej wygląda jak głowa spoglądająca za siebie
To Wam też z goatse się kojarzy ?
Mietek69 napisał/a:
A ja z kolei polecam stronkę
99rooms.com/
Mamy 99 pokoi,prawie na każdym jest jakiś przełącznik albo przycisk,który uruchamia obrazy.Świetne efekty jak dla mnie
Arkhanis, 2. napis na koszulce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów