Nie zepsuję wam radochy z wyszukania co jest nie tak ale powiem Wam że to jest pierwszy mindfuck który zrył mi psychikę , nigdy nie zagram już w bioshocka w taki sposób by nie widzieć tego wszędzie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Acha...szukałem czegoś "większego"
To kilka ode mnie
Kurwać,sorry za golfistę,teraz widzę,że już był
To kilka ode mnie
Kurwać,sorry za golfistę,teraz widzę,że już był
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem dowcip - chodzi o czarnucha za szybą? Bo jeśli tak to zaraz się posram z żalu ...
Patrząc na te fotki(szczególnie ostatnio) zwątpiłem w Boga. Miał byc miłosierny, sprawiedliwy, dobroduszny, a jaki jest możemy się przekonac patrząc na ostatnie zdjęcie
Darth Revan napisał/a:
Patrząc na te fotki(szczególnie ostatnio) zwątpiłem w Boga. Miał byc miłosierny, sprawiedliwy, dobroduszny, a jaki jest możemy się przekonac patrząc na ostatnie zdjęcie
Troche sie mylisz ale tak troche,spojrz panienke z aparatem na drugim planie Nie taka zła
@~angel no raczej w tym temacie sadistic.pl/mindfuck-vt20886,45.htm znalazłem na czwartej stronie te zdjęcie dopiero teraz więc sry, ale reszty na Sadolu nie widziałem, a jeśli są to brawa dla autorów za tagi
Gryps44 napisał/a:
Czy "oni" na tym 5 zdjęciu będą się całować??
Ciężko jest ruchać kogoś w dupę i przy tym całować, chyba że mówimy o chińskich dzieciach:
A teraz ja mam pytanie. Czy dla ciebie obrazki, nie dość że bezsensowne to posiadające słowo "fuck" i "shit" od razu nadają się na sadistica? Przykro mi, popsuje Ci zabawe. NIE
@Jery
Czy jesteś w internecie od wczoraj, że nie wiesz co to mindfuck?
Czy jesteś w internecie od wczoraj, że nie wiesz co to mindfuck?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów