Stierlitamak, Rosja
Stierlitamak, Rosja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko rimming i pising
Jak rimming i pissing, to tylko w wannie.
Żeby nie nabrudzić.
Jak rimming i pissing, to tylko w wannie.
Żeby nie nabrudzić.
Nie kuś 😉
to ze ktos tak wychowany wyszedl na ludzi nie znaczy ze nie mogl wyjsc na lepszych ludzi albo ze usredniajac takie wychowanie ma gorsze wyniki niz takie bez przemocy. I nie myl bezstresowego z wychowaniem bez bicia bo to 2 rozne rzeczy. Nagrody, kary, sukcesy i porazki a w tym tez nieuchronny stres to normalne rzeczy, ale nadal bicie nie musi brac w tym udzialu.
Przestańcie pierdolić. Nasze roczniki tak były wychowywane. I jesteśmy dobrymi, normalnymi ludźmi. Teraz jebane bezstresowe wychowanie, tworzy nam pokolenie ludzi słabych, roszczeniowych, niezaradnych
Ile razy się od ojca wpierdol porządny dostało. Oczywiście tutaj kacapka przesadziła i ją poniosło, ale normalny wpierdol nikomu jeszcze nie zaszkodził
ps. Odpowiadając na pytania sadolowych zwyroli i pojebów, nie, ojciec mnie nie ruchał w dupsko, nie wsadzał mi też kutasa do buzi
Nauka ryzyka poniesienia konsekwencji.
Przestańcie pierdolić. Nasze roczniki tak były wychowywane. I jesteśmy dobrymi, normalnymi ludźmi. Teraz jebane bezstresowe wychowanie, tworzy nam pokolenie ludzi słabych, roszczeniowych, niezaradnych
Ile razy się od ojca wpierdol porządny dostało. Oczywiście tutaj kacapka przesadziła i ją poniosło, ale normalny wpierdol nikomu jeszcze nie zaszkodził
ps. Odpowiadając na pytania sadolowych zwyroli i pojebów, nie, ojciec mnie nie ruchał w dupsko, nie wsadzał mi też kutasa do buzi
Siedzimy na profilu, gdzie oglądamy filmiki i zdjęcia jak ludziom dzieje się krzywda. Robimy to w wolnej chwili dla relaksu i pieszczotliwie nazywamy się sadolami. Bardzo kiepskie miejsce wybrałeś do nazywania się "dobrym i normalnym."
Żeby nie było, zgadzam się z Tobą w 100% w tej części, gdzie mówisz o obecnym pokoleniu. Jest miękkie, roszczeniowe i potwornie strachliwe. Wymaga dyscypliny, to fakt. Tylko że dyscypliny można nauczyć bez znęcania się nad dzieckiem i spuszczania mu wpierdolu.
Na to nie ma przyzwolenia już i bardzo dobrze, i gdybym przechodził ulicą obok tej laski, to bym sprzedał jej dokładnie tyle samo ciosów, co ona temu maluchowi i spałbym tej nocy jak dziecko ... może nie to z filmiku, ale ogólnie jak dziecko.
XD. Jestes tak normany boomerski zjebie ze siedzisz na sadisticu i ogladasz tego typu rzeczy. Ostatnie |prawilne| pokolenie w dupe jebane
A babcia ocenia i komentuje: " dobra, dałaś mu ostrzeżenie, chodźmy do domu, tam spuścisz mu wpierdol"
''nie będziesz mi mała, pięciomiesięczna kurwo szczała do pieluchy! kiedy w końcu wydoroślejesz?!" ;-]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów