📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W czarnych kurwiskach się moralność obudziła czy niechęć do konkurencji?
Optuję za opcją nr.2.
@Wyrucham_ci_córke
Ciebie to już nie powinno się nawet leczyć jesteś tak zepsuty że do kosza z tobą
Ciebie to już nie powinno się nawet leczyć jesteś tak zepsuty że do kosza z tobą
Kurwa, ten nigerski bełkot nie jest dla moich uszu.
Za taka little18 to pedofile byliby skorzy zaplacic grube hajsy... Tak przypuszczam
Wyrucham_ci_córke, o kurwa, grube materiały musisz mieć na kompie...
Gość co w komentarzu te filmiki z dziewczynkami umieścil nie wie chyba że za jakiś czas go znajdą ,jest taka specjalna grupa od przestępczość internetowej i pedofili ,i kolega dostał dwa lata za udostępnienie podobnego filmiku od kogoś sciagnietego i huj wpadli do domu o 3 rano najpierw zabrali komputer telefony pendrive a po tygodniu przyjechali po niego , i nie interesowało to sędziego na sprawie że sciganal od kogoś ,miał na swoim kompie i huj ,tak że poważnie nie trzymajcie ani nie ściągacie tego typu filmików bo psy naprawdę to wyłapują prędzej czy później on miał od 8 lat ten filmik na dysku po ośmiu latach bach i już się 10 razy zastanawia się co ściaga
@Wyrucham_ci_córke
Postuj na albicla.com
Postuj na albicla.com
Jeżeli znajdzie się jakiś konfident i Cie podjebie(akurat tutaj w słusznej sprawie) to za te filmiki to możesz być pewny, że będziesz miał niezapowiedzianą wizytę wąsów z kryminalnej i pozbędziesz się komputera i telefonu bez względu na to czy to Twoje autorskie nagranie czy nie
Mi zrobili wlot o 8 rano za obrazę nielegalnych imigrantów, więc możesz być pewny, że Tobie zrobią tak samo tylko 3 razy szybciej
Jestem przeciwny podpierdalaniu ludzi ale jeśli wrzucasz takie filmiki to licz się z konsekwencjami, mam nadzieje, że Cię podjebią tutaj licznie np na 'zgłośnienawiść' i Cię dojadą przypałowcu
Jeżeli znajdzie się jakiś konfident i Cie podjebie(akurat tutaj w słusznej sprawie) to za te filmiki to możesz być pewny, że będziesz miał niezapowiedzianą wizytę wąsów z kryminalnej i pozbędziesz się komputera i telefonu bez względu na to czy to Twoje autorskie nagranie czy nie
Mi zrobili wlot o 8 rano za obrazę nielegalnych imigrantów, więc możesz być pewny, że Tobie zrobią tak samo tylko 3 razy szybciej
Jestem przeciwny podpierdalaniu ludzi ale jeśli wrzucasz takie filmiki to licz się z konsekwencjami, mam nadzieje, że Cię podjebią tutaj licznie np na 'zgłośnienawiść' i Cię dojadą przypałowcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów