📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Heliar napisał/a:
Gdzieś tego księdza już widziałem, więcej info?
To ten chujoza od tej pielgrzymki co stara torbę dwie godziny jebał przez mikrofon za to ,że mu kawę z rana zaproponowała
Całę uniwersum na jutubach jest równolegle ze szkolną 17 . swoją drogą dziwię się że ten pojeb jeszcze luzem lata .
Nie uważacie, że najbardziej zjebaną osobą jest ta, która to wydrukowała i powiesiła? Pomijam, że po stylu pisania widać, że to skończony debil bez szkoły.
zobaczcie jaki potulny się zrobił wobec klechy. gdyby to byli tylko urzędnicy, albo co gorsza! obywatele to ciskałby się jak ryba bez wody politycy... ha-tfu!
Polecam oglądać na bieżąco uniwersum wroniecka 9 żeby chociaż w niewielkiej części zrozumieć co tam się dzieje. Już niedługo nadejdzie komornik. Będzie ciekawie
Co tam się Kurwa odpierdala, aż mi że śmiechu zwieracz popuścił
Były salezjanin Michał Woźnicki bohater youtuba od tzw. pandemii. Totalny świr. W technikum miałem z tym debilem religie choć przez większość zajęć wychodziliśmy po kilku minutach bo zawsze odwalał jakieś kino. Szkoda, że będąc w Afryce na misji nie dokonał żywota.
Z tymi plecaczkami to jakaś moda od paru lat? Ksionc tesz miau plecaczeg?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów