📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew napisał/a:
Jak minus jeden jak wstał?
a no, faktycznie jeszcze biegnie z płaczem do domu. Twardy skurwiel
chorym napisał/a:
a no, faktycznie jeszcze biegnie z płaczem do domu. Twardy skurwiel
Pojebani, to jest dziecko...
Marek_0485_pol napisał/a:
Poj***ni, to jest dziecko...
Oj tam oj tam. Kaszojad chce sie targnac na zycie to niech to robi. 500+ zabiora na 9 miesiecy i tyle.
@upy To biegnące dziecko to braciszek/kumpel tego co oberwał.
Sierota, która wyszła między autami pod koniec filmiku próbuje się podnieść z jezdni (leży w koleinie).
Ja w zeszłym roku miałem taką sytuację jak tutaj. Chłop >60lvl postanowił wyjść między autami na pewniaka (wieczór, mżawka) i o mało co go nie zdjąłem. Przejście dla pieszych z zielonym światłem dla niego jakieś 30m dalej...
Sierota, która wyszła między autami pod koniec filmiku próbuje się podnieść z jezdni (leży w koleinie).
Ja w zeszłym roku miałem taką sytuację jak tutaj. Chłop >60lvl postanowił wyjść między autami na pewniaka (wieczór, mżawka) i o mało co go nie zdjąłem. Przejście dla pieszych z zielonym światłem dla niego jakieś 30m dalej...
jebana sadystyczna bando zjebów. Podnieca was jak dziecko wpada pod samochód, a jak jakiś koleś okłada psa kijem to jesteście wielce zbulwersowani. Tfu.
robertsieradzki napisał/a:
j***na sadystyczna bando zjebów. Podnieca was jak dziecko wpada pod samochód, a jak jakiś koleś okłada psa kijem to jesteście wielce zbulwersowani. Tfu.
Ale my tu lubimy jak ktoś okłada kijem psa Zbyt pochopnie wyciągasz wnioski.
robertsieradzki napisał/a:
jebana sadystyczna bando zjebów. Podnieca was jak dziecko wpada pod samochód, a jak jakiś koleś okłada psa kijem to jesteście wielce zbulwersowani. Tfu.
niektórzy walą nawet pod takie video
Dlatego bardzo nie lubię takich sytuacji, gdy pas w przeciwną stronę całkowicie stoi. Trzeba ostro zwolnić i uważnie przyglądać się czy jakiś kamikadze z lewej nie wysokoczy.
ellsworth napisał/a:
Dlatego bardzo nie lubię takich sytuacji, gdy pas w przeciwną stronę całkowicie stoi. Trzeba ostro zwolnić i uważnie przyglądać się czy jakiś kamikadze z lewej nie wysokoczy.
Otóż nie, nie trzeba.
Ile obrońców kacapskiego kaszalota w komentarzach się pojawiło. Wina matki, bo nie nauczyła kaszalota chodzić po ulicy lub nie dopilnowała to latał jak samopas i się w końcu przeleciał. Buahahahah...
Na Twoją pedofilską psychikę rzeknę, że pewnie przeżył. Odpierdol się od dzieci . Nawet Moskali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów