📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebiste zwierzaki, piwko
Uciemowici niesaminierzy...
Tak inteligentne zwierzęta nie powinny być zniewolone. Szczwane skurwysynki
zajebane z JM
Jak zwierzęta chcą spierdolić do wolności to spierdolą i można pozazdrościć im instynktu samozachowawczego.
Ratele to jak u nas dresiarze Nikogo się na sawannie nie boją, napierdalają się nawet z lampartami
Ujebie ich kobra, to zamiast zdechnąć "jak książka pisze" to te idą kurwa w kimke, budzą się i zaś sieją rozpierdol na swoim podwórku
No... Ratele są jak nasze dresy...tylko, że One maja mózg i zajebisty z niego uczynek potrafią zrobić
Takiego mieć na osiedlu to żaden śmieszny pitbull-ek nie podejdzie czy inny kaukaz
Ujebie ich kobra, to zamiast zdechnąć "jak książka pisze" to te idą kurwa w kimke, budzą się i zaś sieją rozpierdol na swoim podwórku
No... Ratele są jak nasze dresy...tylko, że One maja mózg i zajebisty z niego uczynek potrafią zrobić
Takiego mieć na osiedlu to żaden śmieszny pitbull-ek nie podejdzie czy inny kaukaz
@blasjas, zupełnie jak byś czytał mi w myślach...
animal prison break
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów