Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam nadzieję, że tej kurwie zabiorą dożywotnio prawko i wpierdolą do ciupy. Pojeb celowo wprowadzał przyczepę w stan niestabilności, widać to dokładnie od 50 sek. Jestem święcie przekonany, że to jakiś jebany, bezmyślny tępy robol, któremu szef wisi hajs za nadgodziny. To sobie obmyślił plan zemsty.
Chuja wiesz , chuja się znasz.
Źle ułożony środek ciężkości + zbyt duża prędkość i = taki efekt.
Miałem podobną sytuację tyle że jak zaczęło bujać to noga z gazu i się wszystko ustabilizowało.
Miałem podobną sytuację tyle że jak zaczęło bujać to noga z gazu i się wszystko ustabilizowało.
noga z gazu ? moze hamulec jeszcze jesteś popierdolony widać że ty się znasz... Tyle naukowców badało ten problem tyle filmów a ten pierdoli ten sam błąd co inni potem leżacy z autem na boku przyczepą w dupie.... Należy przyspiesyć wyciągnąć przyczepe z wahadlwoego ruchu i jak się unormuje zjechać i sprawdzić winę i opony... najlepiej aby towar był jak najbliżej auta a nie na końcu przycepy wtedy byle ruch i przyczepa robi muryński taniec kurwy machania dupą
noga z gazu ? moze hamulec jeszcze jesteś popierdolony widać że ty się znasz... Tyle naukowców badało ten problem tyle filmów a ten pierdoli ten sam błąd co inni potem leżacy z autem na boku przyczepą w dupie.... Należy przyspiesyć wyciągnąć przyczepe z wahadlwoego ruchu i jak się unormuje zjechać i sprawdzić winę i opony... najlepiej aby towar był jak najbliżej auta a nie na końcu przycepy wtedy byle ruch i przyczepa robi muryński taniec kurwy machania dupą
Co Ty, kurwa, pierdolisz? XD
Kolejna ameba twardo przyklejona do srodkowego pasa.. jestem za zabieraniem prawka natychmiastowo za takie cos, czlowiek cisnie sobie 150 to zamiast lewym musi skakac jak małpa po wszystkich trzech pasach bo ktos sobie lewym wyprzedza jadac 100km/h tego na srodkowym jadacego 80km/h.. zachowanie goscia z przyczepa zostawie bez komentarza..
Nie zesraj sie. Gosciu ma przed soba na prawym pasie pojeba z latajaca przyczepa, w tym wypadku srodkowy pas jest najbezpieczniejszy jaky cos tam jeblo
Nie zesraj sie. Gosciu ma przed soba na prawym pasie pojeba z latajaca przyczepa, w tym wypadku srodkowy pas jest najbezpieczniejszy jaky cos tam jeblo
Gdyby tylko to o to chodziło...
Nie no k***a nie wierze. Wie ze rzuca to niech jedzie wolniej. Ale nie. Uspokoil chybotanie to jeszcze k***a przyspieszyl. No debil normalnie...
Tak jak napisał ktoś wcześniej, od 50s. ewidentnie widać, że gość robi to specjalnie.
O czym Ty do mnie pierdolisz głupcze.
Ja opisuję sytuację, która powodowała zagrożenie na drodze, a mimo tego ten przygłup z Hilluxa kontynuował jazdę. A z tego co zobaczyłem... Śmiem sądzić, że robił to celowo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów