18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Autor 2021-03-06, 1:22 36
Mam nadzieję, że tej kurwie zabiorą dożywotnio prawko i wpierdolą do ciupy. Pojeb celowo wprowadzał przyczepę w stan niestabilności, widać to dokładnie od 50 sek. Jestem święcie przekonany, że to jakiś jebany, bezmyślny tępy robol, któremu szef wisi hajs za nadgodziny. To sobie obmyślił plan zemsty.
Zgłoś
Recydywista 2021-03-06, 5:27
twardo do przodu ^^
Zgłoś
adrian312 2021-03-06, 6:47 3
Kolejna ameba twardo przyklejona do srodkowego pasa.. jestem za zabieraniem prawka natychmiastowo za takie cos, czlowiek cisnie sobie 150 to zamiast lewym musi skakac jak małpa po wszystkich trzech pasach bo ktos sobie lewym wyprzedza jadac 100km/h tego na srodkowym jadacego 80km/h.. zachowanie goscia z przyczepa zostawie bez komentarza..
Zgłoś
DupcyperChui 2021-03-06, 7:14 13
Autor napisał/a:

Mam nadzieję, że tej kurwie zabiorą dożywotnio prawko i wpierdolą do ciupy. Pojeb celowo wprowadzał przyczepę w stan niestabilności, widać to dokładnie od 50 sek. Jestem święcie przekonany, że to jakiś jebany, bezmyślny tępy robol, któremu szef wisi hajs za nadgodziny. To sobie obmyślił plan zemsty.

Chuja wiesz , chuja się znasz.
Źle ułożony środek ciężkości + zbyt duża prędkość i = taki efekt.
Miałem podobną sytuację tyle że jak zaczęło bujać to noga z gazu i się wszystko ustabilizowało.
Zgłoś
Asuritta 2021-03-06, 7:22 28
DupcyperChui napisał/a:

Miałem podobną sytuację tyle że jak zaczęło bujać to noga z gazu i się wszystko ustabilizowało.

noga z gazu ? moze hamulec jeszcze jesteś popierdolony widać że ty się znasz... Tyle naukowców badało ten problem tyle filmów a ten pierdoli ten sam błąd co inni potem leżacy z autem na boku przyczepą w dupie.... Należy przyspiesyć wyciągnąć przyczepe z wahadlwoego ruchu i jak się unormuje zjechać i sprawdzić winę i opony... najlepiej aby towar był jak najbliżej auta a nie na końcu przycepy wtedy byle ruch i przyczepa robi muryński taniec kurwy machania dupą
Zgłoś
g................r 2021-03-06, 7:35 2
Jak widać lepiej z mądrym piechotą niż z idiotą toyotą . To taka grupa pajaców że na ledach we mgle czy w nocy potrafią zapierniczać .
Zgłoś
siwybis 2021-03-06, 8:48 55
Tu macie dokładnie wyjaśnione zjawisko i jak temu zapobiegać:

Zgłoś
Andrzejas 2021-03-06, 9:11 8
Asuritta napisał/a:

noga z gazu ? moze hamulec jeszcze jesteś popierdolony widać że ty się znasz... Tyle naukowców badało ten problem tyle filmów a ten pierdoli ten sam błąd co inni potem leżacy z autem na boku przyczepą w dupie.... Należy przyspiesyć wyciągnąć przyczepe z wahadlwoego ruchu i jak się unormuje zjechać i sprawdzić winę i opony... najlepiej aby towar był jak najbliżej auta a nie na końcu przycepy wtedy byle ruch i przyczepa robi muryński taniec kurwy machania dupą

Co Ty, kurwa, pierdolisz? XD
Zgłoś
baronturbina 2021-03-06, 9:28 1
Jenany miał tyle szans od Boga i Chrystusa których nie ma... nie wykorzystał to niech ginie!
Zgłoś
Manii 2021-03-06, 9:49 13
adrian312 napisał/a:

Kolejna ameba twardo przyklejona do srodkowego pasa.. jestem za zabieraniem prawka natychmiastowo za takie cos, czlowiek cisnie sobie 150 to zamiast lewym musi skakac jak małpa po wszystkich trzech pasach bo ktos sobie lewym wyprzedza jadac 100km/h tego na srodkowym jadacego 80km/h.. zachowanie goscia z przyczepa zostawie bez komentarza..

Nie zesraj sie. Gosciu ma przed soba na prawym pasie pojeba z latajaca przyczepa, w tym wypadku srodkowy pas jest najbezpieczniejszy jaky cos tam jeblo
Zgłoś
TorkilKoval 2021-03-06, 10:01
Manii napisał/a:

Nie zesraj sie. Gosciu ma przed soba na prawym pasie pojeba z latajaca przyczepa, w tym wypadku srodkowy pas jest najbezpieczniejszy jaky cos tam jeblo

Gdyby tylko to o to chodziło...
Zgłoś
Wayas 2021-03-06, 10:11 2
Nie no kurwa nie wierze. Wie ze rzuca to niech jedzie wolniej. Ale nie. Uspokoil chybotanie to jeszcze kurwa przyspieszyl. No debil normalnie...
Zgłoś
morus93 2021-03-06, 10:30 1
Wayas napisał/a:

Nie no k***a nie wierze. Wie ze rzuca to niech jedzie wolniej. Ale nie. Uspokoil chybotanie to jeszcze k***a przyspieszyl. No debil normalnie...

Tak jak napisał ktoś wcześniej, od 50s. ewidentnie widać, że gość robi to specjalnie.
Zgłoś
Autor 2021-03-06, 10:55 1
DupcyperChui napisał/a:

O czym Ty do mnie pierdolisz głupcze.
Ja opisuję sytuację, która powodowała zagrożenie na drodze, a mimo tego ten przygłup z Hilluxa kontynuował jazdę. A z tego co zobaczyłem... Śmiem sądzić, że robił to celowo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem