Pierwsze wrażenia
Pierwsze wrażenia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednak ludzie są jebnięci. Ten filmik "Polskie lepsze" pokazuje, że u nas tez są niezgorsze pojeby.
Były, bo ten filmik pamięta czasy internetu wdzwanianego za pomocą modemu, zanim Neostrada stała się popularna i internet zalała fala zjebów.
Polskie lepsze
Te polski klasyki mnie rozpierdalają, jakbym odkrywał internety na nowo. Swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby się tak bawić benzyną przecież to mogło pierdolnąć i to zdrowo.
Te polski klasyki mnie rozpierdalają, jakbym odkrywał internety na nowo. Swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby się tak bawić benzyną przecież to mogło pierdolnąć i to zdrowo.
Nie, to nie mogło pierdolnąć. Tylko mądrzy mogą się bawić benzyną, a debile nie mogą. Ty myślisz, że wiadro z benzyną może pierdolnąć zdrowo, więc należysz do tych co musza sie benzyny bać.
Czyli wszystko na swoim miejscu.
Nie, to nie mogło pierdolnąć. Tylko mądrzy mogą się bawić benzyną, a debile nie mogą. Ty myślisz, że wiadro z benzyną może pierdolnąć zdrowo, więc należysz do tych co musza sie benzyny bać.
Czyli wszystko na swoim miejscu.
Właśnie ty jesteś ignorantem bo sama benzyna nie jest aż tak pala tylko jej opary. Tu na przykładzie co mogłoby się stać
Były, bo ten filmik pamięta czasy internetu wdzwanianego za pomocą modemu, zanim Neostrada stała się popularna i internet zalała fala zjebów.
Dobre. Sądzisz, że teraz ludzie są mądrzejsi?
Właśnie ty jesteś ignorantem bo sama benzyna nie jest aż tak pala tylko jej opary. Tu na przykładzie co mogłoby się stać
Przecież ty sam sobie przeczysz. Właśnie mi udowodniłes, że albo jestes kobietą, albo lewakiem, bo brak ci logiki.
Przecież ty sam sobie przeczysz. Właśnie mi udowodniłes, że albo jestes kobietą, albo lewakiem, bo brak ci logiki.
Czorchaj bobra hieno cmentarna!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów