18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sir_Alex 2020-01-31, 11:40 18
Polskie lepsze

Zgłoś
Juzwa 2020-01-31, 11:48 2
Jednak ludzie są jebnięci. Ten filmik "Polskie lepsze" pokazuje, że u nas tez są niezgorsze pojeby.
Zgłoś
radek225 2020-01-31, 12:01 5
Juzwa napisał/a:

Jednak ludzie są jebnięci. Ten filmik "Polskie lepsze" pokazuje, że u nas tez są niezgorsze pojeby.

Były, bo ten filmik pamięta czasy internetu wdzwanianego za pomocą modemu, zanim Neostrada stała się popularna i internet zalała fala zjebów.
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-01-31, 12:19
sir_Alex napisał/a:

Polskie lepsze

Te polski klasyki mnie rozpierdalają, jakbym odkrywał internety na nowo. Swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby się tak bawić benzyną przecież to mogło pierdolnąć i to zdrowo.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-01-31, 13:04 3
~T3RMINATOR napisał/a:

Te polski klasyki mnie rozpierdalają, jakbym odkrywał internety na nowo. Swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby się tak bawić benzyną przecież to mogło pierdolnąć i to zdrowo.

Nie, to nie mogło pierdolnąć. Tylko mądrzy mogą się bawić benzyną, a debile nie mogą. Ty myślisz, że wiadro z benzyną może pierdolnąć zdrowo, więc należysz do tych co musza sie benzyny bać.

Czyli wszystko na swoim miejscu.
Zgłoś
T................h 2020-01-31, 13:19 2
Miotacz zasilany gazem ma tyle samo sensu co dyskusja z @poligon6
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-01-31, 13:30 3
DzidaZawodnik napisał/a:

Nie, to nie mogło pierdolnąć. Tylko mądrzy mogą się bawić benzyną, a debile nie mogą. Ty myślisz, że wiadro z benzyną może pierdolnąć zdrowo, więc należysz do tych co musza sie benzyny bać.
Czyli wszystko na swoim miejscu.

Właśnie ty jesteś ignorantem bo sama benzyna nie jest aż tak pala tylko jej opary. Tu na przykładzie co mogłoby się stać

Zgłoś
GrubszySzeregowy 2020-01-31, 13:32
Perfekcja wymaga porażek.
Zgłoś
Juzwa 2020-01-31, 15:33 1
radek225 napisał/a:

Były, bo ten filmik pamięta czasy internetu wdzwanianego za pomocą modemu, zanim Neostrada stała się popularna i internet zalała fala zjebów.

Dobre. Sądzisz, że teraz ludzie są mądrzejsi?
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-01-31, 16:05
~T3RMINATOR napisał/a:

Właśnie ty jesteś ignorantem bo sama benzyna nie jest aż tak pala tylko jej opary. Tu na przykładzie co mogłoby się stać

Przecież ty sam sobie przeczysz. Właśnie mi udowodniłes, że albo jestes kobietą, albo lewakiem, bo brak ci logiki.
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-01-31, 17:15 1
DzidaZawodnik napisał/a:

Przecież ty sam sobie przeczysz. Właśnie mi udowodniłes, że albo jestes kobietą, albo lewakiem, bo brak ci logiki.

Czorchaj bobra hieno cmentarna!!!
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-01-31, 20:08 1
T3RMINATOR napisał/a:

Czorchaj bobra hieno cmentarna!!!

Siorbaj pisiora, cygański banito.
Zgłoś
pawian22 2020-02-01, 18:36 1
Tony Stark2
Zgłoś
eMJay8086 2020-02-03, 9:31
"Pierwsze wrażenia"

Chyba pierwsze poparzenia
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem