📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak się szybko odsunął! Piękne, choć to same beelemy.
Jak murzyn murzyna wyzywa od murzynów to jest rasizm czy nienawiść czy co?
kulturalna dyskusja
To chyba miotach ognia Tesli. Widzialem taki na Discovery Historia w Gwiazdach Lombardu.
Fuck... Obcy 5 , walczy z Ksenomorfem tak samo czarny i skórwiały, bez różnicy... Spalić!
Ustawione jak lewica za rządów PiSu.
Koleś kupił miotacz ognia tylko dlatego, że sprzedawał je Elon Musk i po kilku godzinach zabawy za domem zorientował się, że to bezużyteczne gówno dla pelikanów i nawet się za bardzo nie ma jak tym pochwalic, że "jja mam, a wy nie" więc musiał zrobić ustawkę z jakimś murzynem z ulicy któremu dał 20$.
Teraz czarnuchy będa mu w dupę włazić, żeby dał im potrzymać. Tera będzi enowym Sun Wukong na dzielni.
Koleś kupił miotacz ognia tylko dlatego, że sprzedawał je Elon Musk i po kilku godzinach zabawy za domem zorientował się, że to bezużyteczne gówno dla pelikanów i nawet się za bardzo nie ma jak tym pochwalic, że "jja mam, a wy nie" więc musiał zrobić ustawkę z jakimś murzynem z ulicy któremu dał 20$.
Teraz czarnuchy będa mu w dupę włazić, żeby dał im potrzymać. Tera będzi enowym Sun Wukong na dzielni.
petru23 napisał/a:
To chyba miotach ognia Tesli. Widzialem taki na Discovery Historia w Gwiazdach Lombardu.
zgadza sie
boringcompany.com/not-a-flamethrower
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów