📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem z gór , jestem górolem i wstyd mi za te ludzkie szmaty co tam są w Zakopanem
tajfunkanalia napisał/a:
Co za łajza. Najlepsze i tak było jak te volksdeutche płakały żeby zamknąć biedronke w Zakopanym bo turysci nie chcą jeść ich gównianych śniadań/kolacji. Gorsi to są tylko kaszubi i ślazacy.
zapomniales o warszawiakach
marcino_zly napisał/a:
Ja jestem z Warszawy, tam się urodziłem i żyłem.
Praga Północ ulica Targowa 63.
Pamiętam Dworzec Wileński z lat 90.
Warsiawiak to ty, kmiotku. Takich jest tam was dużo.
Dużo się zmieniło, ciesz się warsiawiaku.
Aj, toć jak to nie do Ciebie to co się taki urażony poczułeś?
wrzesin602 napisał/a:
Będę za tydzień to zobaczymy czy jest łatwopalny
z niecierpliwością będę wyczekiwał materiału na sadolu, najlepiej na gopro i w wiadomościach
To właśnie jest pierdolone zakopane i jego pierdolone pastuchuy na ulicach. Jak ktoś jeździ do zakopca to jest jebnięty
Niech się za normalna robote chuj weźmie a nie stoi jak debil i udaje gwiazde
mygyry napisał/a:
Przyszła kryska na matyska
Taaa, przemyśli swoje zachowanie i pojdzie do normalnej roboty... Swoja drogą, jak się komuś niechcący nagra na filmie to trzeba podejść i nakazać zapłatę za promocję
maxkulczyk napisał/a:
Typowy góral, najpierw zdradzili Polskę a teraz się panosza.
A co on kurwa niby właścicielem deptaka jest ? Wyjebałbym mu aż by mu to futro spadło pedał jebany, jeszcze by mi musiał płacić za uszkodzona rękę
najpierw zdradzili Polskę, a później spierdolili do CZIKAGO
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów