📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale bym mu wyjebał kopa za taki tekst.
Turlał by się tą grubą dupą pod gubałówkę xD
Turlał by się tą grubą dupą pod gubałówkę xD
Stary bezczelny kutas
pedał jebany niech se wypierze ten kombinezon bo wygląda jakby był poszczany
Dutki muszą się zgadzać
Potem lamenty, bo mało turystów. A ci wolą jechać w Alpy, bo ich to taniej wychodzi.
Potem lamenty, bo mało turystów. A ci wolą jechać w Alpy, bo ich to taniej wychodzi.
Będę za tydzień to zobaczymy czy jest łatwopalny
Frajer jebany... Wypierdala niech można nagrywać... Wpierdol i tyle
wrzesin602 napisał/a:
Będę za tydzień to zobaczymy czy jest łatwopalny
Pamiętaj o kamerze, gdyż czekamy na ten dokument.
Za niemca lepiej mieli kurwy jebane sprzedawczyki
Przeciez sam sie przyznaje ze on nie Polak tylko gural
Specjalnie przez "u"
Przeciez sam sie przyznaje ze on nie Polak tylko gural
Specjalnie przez "u"
ona z serialu jest
Miejscowi sami mu powinni ryj obić a zapomniałem, że oni tam wszyscy tak samo zajebani.
Wiele lat temu w zakopanym byłem dwa razy w życiu. Pierwszy i ostatni.
Takiego poziomu skurwienia i wyzysku chyba nie ma w całych górach.
Swoją drogą kompletnie nie rozumiem tej fascynacji zakopanym.
Stragan na straganie, kupa ludzi i naganiaczy.
Jeśli jadę na urlop to po to żeby odpocząć a nie łazić po jednym wielkim bazarze.
Jest naprawdę mnóstwo fantastycznych miejsc w naszych górach, gdzie wszystko jest fajniejsze, a zwłaszcza ludzie.
Takiego poziomu skurwienia i wyzysku chyba nie ma w całych górach.
Swoją drogą kompletnie nie rozumiem tej fascynacji zakopanym.
Stragan na straganie, kupa ludzi i naganiaczy.
Jeśli jadę na urlop to po to żeby odpocząć a nie łazić po jednym wielkim bazarze.
Jest naprawdę mnóstwo fantastycznych miejsc w naszych górach, gdzie wszystko jest fajniejsze, a zwłaszcza ludzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów