Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ależ to jest normalne. Byłem w Rzymie to za zdjęcie z Rzymskim wojownikiem 10 euro brali i co ty myślisz, że misiowi pot po jajach będzie leciał z dupy jebie gorzej niż gównem pewnie i on ma za darmo z Tobą se zdjęcie zrobić. Daj zarobić kurwa misiowi
Ależ to jest normalne. Byłem w Rzymie to za zdjęcie z Rzymskim wojownikiem 15 euro brali i co ty myślisz, że misiowi pot po jajach będzie leciał z dupy jebie gorzej niż gównem pewnie i on ma za darmo z Tobą se zdjęcie zrobić. Daj zarobić kurwa misiowi. Xd
ja pierdole, same kosmpoloitany! jeden warsiawiak urodzony i wychowany w stolycy na pradze, drugi w rzymie był nawet, to może ktoś się pochwali wizytą w wucecie?
Ja jestem z Warszawy, tam się urodziłem i żyłem.
Praga Północ ulica Targowa 63.
Pamiętam Dworzec Wileński z lat 90.
Warsiawiak to ty, kmiotku. Takich jest tam was dużo.
Dużo się zmieniło, ciesz się warsiawiaku.
A dziadkowie z Grójca?
Tatry są piękne i dają mnóstwo radości. To nasza ojczyzna.
Nie wiem jak Wy, ale ruchałbym tą Bożenkę z klanu. (:
Zgadzam się
Za niemca lepiej mieli kurwy jebane sprzedawczyki
Przeciez sam sie przyznaje ze on nie Polak tylko gural
Specjalnie przez "u"
E, chyba przez "ü"
Ewentualnie "ue", zgodnie z:
UCHWAŁA ORTOGRAFICZNA NR 3 RADY JĘZYKA POLSKIEGO
W SPRAWIE ZAPISU NIEMIECKICH LITER Ü, Ö, Ä
(PRZYJĘTA NA XI POSIEDZENIU PLENARNYM DN. 20 LISTOPADA 2001 R)
Niemieckie litery ü, ö, ä można w tekstach polskich pozostawiać bez zmian lub zapisywać jako ue, oe, ae. Preferuje się pisownię oryginalną.
Będę za tydzień to zobaczymy czy jest łatwopalny
Chuja mu zrobisz ale możesz perfidnie stanąć przed nim i nagrywać, robic zdjecia itd. Wrzuc potem na sadola.
To 10 czy 15 euro w końcu?
Byłem najebany nie pamiętam dobrze.
To zależy czy potrzymasz mu miecz czy nie
Skąd wiedziałeś?
Miejscowi sami mu powinni ryj obić a zapomniałem, że oni tam wszyscy tak samo zajebani.
On też jest miejscowa, też z tego kurwi dołka "turystycznego"
następnym razem jak będziesz wyjeżdżał z Warszawy, to zabierz ze sobą wszystkich znajomym rodem „zej wsi” całe to bydło słoikowe i nie wypowiadaj się o Warszawiakach skoro ich nie znasz. Nie podoba się Warszawa, to wypad na Wrocław albo do tego buraczanego Zakopca. Zapamiętaj jedno, że prawdziwych Warszawiaków prawie już nie ma, na ich miejsce zjechały się świnie, które wyczuły koryto… Korporacyjny szczurku sługusie.
Łap, z pewnością się przyda
allegro.pl/oferta/masc-na-bol-dupy-cudowny-lek-na-problemy-ludzi-7078876933
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów