P.S. Tak jak chłopaki piszecie , gościu to pizduś bo próbuje odreagować na operatorze , jakby to była jego wina że ta PIZDA godziła się na pocałunek
Kurwa w końcu normalny komentarz więc wielki kufel piwa dla ciebie .Sam jestem zdania że lepiej zerwać z sobą niż żeby obydwie lub jedna ze stron zdradzała ,a jak czasem czytam niektóre osoby to mam wrażenie że nigdy niebyły one w związku.
no chyba jednak nie... i co ci to da że spuścisz wpierdol skoro za tydzień czy miesiąc puści się z innym... albo się jest z kimś w związku albo nie, a nie jakieś pierdolenie i straszenie wpierdolem, ile ty masz...
Gdyby mi laska odwaliła taki numer to bym z nią zerwał i zwyzywał od szmat ,a gościowi bym przyjebał lub się spytał go jak smakuje mu mój chuj.
Inoquez No nie wiem, świat teraz przeżywa kryzys męskości, gdzie faceci to pizdy bez honoru i dumy, zazwyczaj brak im odwagi by pokazać innym, że każda próba wzięcia w posiadanie ich własności nie obejdzie się bez czynnego oporu.
A tutaj? Jakiś obcy facet całuje jego dziewczynę/żonę, ona z entuzjazmem stwierdziła, że ma go w dupie, a nasz bohater ma jakieś pretensje go operatorów kamery, którzy mają bekę z jego gniewu skierowanego na nich. To co? Jak jakiś facet spontanicznie uwiedzie jego laskę na ulicy to będzie miał pretensję do sprzątaczki, która wysprzątała miejsce i podlała kwiatki za to, że zrobiła klimat?
Pierdoły zawsze wolą pokazać jacy są silni przed grupą osobą, której nie widzą (częste wśród internautów). Prawdziwy facet bierze za mordę, osobę, której danie w pysk się należy, a nie tych, którym można zarzucić odpowiedzialność za zdarzenie.
a w to, że publiczność w "jaka to melodia" tańczy sama z siebie też wierzysz? ale w tym co powiedziałes jest sens i prawda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów