📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Karuzela
- teraz popularne
🔥
Napinaczka drogowa
- teraz popularne
🔥
Tesla to przyszłość xD
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie dekoracja i medal?
PsikutaBezS napisał/a:
Gdzie dekoracja i medal?
za mało reprezentacji wzięło udział i zawody były tylko pokazowe aczkolwiek był przedstawiciel MKOL
myśle że go do tego zmuszają , murzyn nigdy sam sie nie umyje nawet w szambie
Źli ludzie... na chuj oni tego chłopa budzili... tak słodko spał.
Ja pierdole nawet szczury i karaluchy nie robią takiego syfu wokół siebie jak ci tak zwani ludzie
DonaldDown76 napisał/a:
Ja pierdole nawet szczury i karaluchy nie robią takiego syfu wokół siebie jak ci tak zwani ludzie
To nie są ludzie. To podły żart Stwórcy.
Ja pierdolę co za zwierzęta ... brak słów że żydzi to ścierwo rozprowadzają po świecie
Chryste jaki tam jest syf !
I do tego te odpady !
A poza tym mają strasznie brudny ten strumyk...
I do tego te odpady !
A poza tym mają strasznie brudny ten strumyk...
Chyba pomyliłeś reprezentację. To reprezentacja Niemiec.
Och tak! Wpuśćmy ich do Europy! Z pewnością możemy się wiele od nich nauczyć!
Tak we włądcy pierścieni na świat przychodzili orkowie.
Coś czuje że chciał się schować przed trybunałem sprawiedliwość. Niestety albo na szczęście opony już czekają.
Mają rozmach w tym Berlinie skurwesyny !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów