📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
tekst jakich miliony pada na SB na sadolku
BamBam
Gumiaki, co by nie pobrudziły swoich niedzielnych butów przy świniach.
ha ha, prima niedaleko lublina, a to że dziewczyny ze wsi to nie znaczy że są z pierwszej bruzdy wyorane... Oo
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Weź nie reklamuj bo się gimbusy zlecą.
to źle? będziesz miał po kim jechać i Trolling ćwiczyć
Rozpierdalają mnie ludzie, którzy wypisują takie rzeczy na niezliczonych forach. Znacząca większość takich typków to neurotycy z lekka pierdolniętą wyobraźnią i szeroko rozumianą potrzebą wykazania się. Wypisują takie bzdury, a później siedzą i trzepią kapucyna przy byle gównianej rozjebanej cipie z jakiegoś redtuba.
co to są plemiona pewnie jakieś gówno o czystości rasy <facepalm>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów