📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No koło widać słaby tylko król prostej
Ale zjeb co blokuje Lewy Pas to kutas w dupe jak mnie tacy wkurwiaja !!!
Pralpunkt napisał/a:
No koło widać słaby tylko król prostej
W USA się inaczej jeździ. 90% jeździ przepisowo i toczą się wszystkimi pasami.
Ale „najs najs, gaj bołke his nek”
Jeden głupszy od drugiego. Lewy pas służy tylko do wyprzedzania. Jak ktoś jak pizda jedzie i celowo blokuje, to także jest zjebem.
Pralpunkt napisał/a:
On nie tylko blokuje pas, ale też celowo przyśpieszył gry srebrny wyprzedzał awaryjnym, niezła z niego kurwa, ale chuj z tym, dobrze tak wyprzedzającemu - zapierdalać to trzeba umić, a nie czaić się jak pedał w krzakach.
Pawehan napisał/a:
Za blokowanie celowo lewego pasa powinien być mandat i wpierdol.
To hameryka,tam się nie ścigają,może potomek zrywacza asbestu wyprzedzał .
Głos jak zjakiegoś lektora
_RottenFetus_ napisał/a:
Jeden głupszy od drugiego. Lewy pas służy tylko do wyprzedzania. Jak ktoś jak pizda jedzie i celowo blokuje, to także jest zjebem.
Ty tak na serio? Gdzie Ty prawko znalazłeś, że lewy służy tylko do wyprzedzania?
_RottenFetus_ napisał/a:
jak jadę lewym pasem i spokojnie sobie wyprzedzam, bez zbędnego ciśnięcia gazu, a za mna jedzie jakiś debil, który mi miga światłami, trąbi, albo robi podobne manewry, to wyprzedzam tak wolno jak się da. oduczy się chamstwa
jebana kurwa na lewym pasie tak jak w polsce jeszcze przyspieszyła szmata na końcu a to ze kierowca mistrz prostej pizda to drugie jak by umiał jeździć to by zmieścił sie miedzy te dwa auta z palcem w dupie ale większość takich pizd jest na drogach wszedzie pozdro
Obydwie pizdy powinny sie wyjebać bo specjalnie przyśpieszył na lewym
na moje oko to koles nie blokuje lewego tylko normalnie jedzie na tempomacie, a ze widzi ze dojezdza do goscia na prawym to juz nie chce mu sie pasa zmieniac tylko spokojnie by dojechal, wyprzedzil i zjechal.
a ze gosc z tylu nie potrafi utrzymac moczu i nerwow na wodzy to tylko jego wina i dobrze sie stalo ze sie wyjebal.
autostrada to nie miejsce na takie akcje, mam nadzieje ze zdechl.
dziekuje
a ze gosc z tylu nie potrafi utrzymac moczu i nerwow na wodzy to tylko jego wina i dobrze sie stalo ze sie wyjebal.
autostrada to nie miejsce na takie akcje, mam nadzieje ze zdechl.
dziekuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów