📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O jaki kurwa wielki mistrz siłowni kamerzysta, zamiast ćwiczyć to przychodzi nagrywać.
Który to już krąg internet zatacza?
Haha, dobre.
skinner1987 napisał/a:
Który to już krąg internet zatacza?
Może nawet i setny, ale tutaj chyba jeszcze nie było, a nie każdy codziennie przegląda wszystkie portale dostępne w sieci
Może i dziwnie to wygląda, ale jednak gość się rusza A powiem więcej, sam bardzo lubię orbitrek, dużo ćwiczę na nim i tak sobie myślę, że na dużym obciążeniu to, co ten typ tutaj robi, może być naprawdę rzeźnickim ćwiczeniem
Kurczę, nie jestem pewny, ale Pan kamerzysta był chyba elementem ustawki, razem z panem filmowanym. Jednak tak jak mówię, nie jestem do końca pewny...
Oni przynajmniej przebywają w jednym pomieszczeniu wraz z przyrządami do ćwiczeń a nie to co większość sadoli. TUczą dupsko przed kompami wpierdalając czipsy i hejtując :v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów