📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No no... marketoseksualny...
No jak widać to ktoś zwyczajnie miał ostatni dzień pracy więc powiedział sobie "a chuj mi tam" i zrobił.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wy się śmiejecie, ale znając "męstwo" i bojowe nastawienie Francuzów, to zebrał się już zarząd Auchan na spotkaniu w sprawie kryzysu, zaczynają wywieszać białe flagi przed marketami i rozdawać pracownikom w sklepach opaski ochronne z napisem "nie jeb mnie, proszę!". Natomiast dzieci pracowników zostały oddelegowane do udziału w odbywającym się na parkingu przez sklepem happeningu, podczas którego wszystkimi dostępnymi kolorami kredy będą walczyć z tym okrutnym przejawem seksizmu i nienawiści!
Facet widocznie miał powody by w ostatni dzień pracy to zrobić
I bardzo dobrze! Tylko polskie sklepy i polskie produkty! Ja nigdy nie zostawie pieniędzy w Auchanie! Tylko Żabka, Tesco, Biedronka!
@fernandotorres Nie wiem czy wiesz, ale tesco jest brytyjskie, biedronka od długiego czasu chińska, a żabkę niedawno wykupił luksemburg.
Dokładnie tylko 8chan
Ratoshi napisał/a:
@fernandotorres Nie wiem czy wiesz, ale tesco jest brytyjskie, biedronka od długiego czasu chińska, a żabkę niedawno wykupił luksemburg.
Ale wiesz, że to była ironia...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów