📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
@up
Czemu ma się wstydzić ten co widzi? To co.. wysiadamy z metra, bo ktoś ma fantazję grzebać komuś w majtkach? A może jej dobrze, bo podnieca ją taka akcja na oczach obcych ludzi?
Czemu ma się wstydzić ten co widzi? To co.. wysiadamy z metra, bo ktoś ma fantazję grzebać komuś w majtkach? A może jej dobrze, bo podnieca ją taka akcja na oczach obcych ludzi?
Teraz to narzekacie ale jakby wam taka laska się w tramwaju oddała to pierwsi byście paluchy pchali
Tatuś musi być dumny z córeczki, w metrze na odcince tylko brakuje żeby jakiś ciapak w dziupli grzebał...
Szkoda mi typa, bo pocisnął jej z palca a pewnie jak doszli do domu to ją głowa zaczęła boleć...
@Qlite jak jesteś zwierzęciem, to twoja sprawa. Ruchanie = prywatność. Pedały i inne tranzystory oraz jakieś zjeby jak na filmiku, muszą ogłaszać, że lubią się ruchać i pokazywać to całemu światu.
Do takich "ludzi" powinno się strzelać. Służby powinny wejść do wagonu, przestrzelić im łby i wyjść. Jebane zwierzęta.
@icek Berg
ale z Ciebie wielki strażnik niewinności! Polecam zatrudnić się w haremie.
@cys23
a ja bym mu raczej trochę zazdrościł bo na 90% prędzej mu takiego loda strzeli w domu że oczy z orbit mu wylecą.
ale z Ciebie wielki strażnik niewinności! Polecam zatrudnić się w haremie.
@cys23
a ja bym mu raczej trochę zazdrościł bo na 90% prędzej mu takiego loda strzeli w domu że oczy z orbit mu wylecą.
Stuleje - dupy cicho
O kurwa, zrobił jej palcówkę w miejscu publicznym a ten ma spinę, jakby ją ciapaty gwałcił analnie nożem.
Zacznij się przejmować ważniejszymi sprawami, niż wkładanie palców w dziurę. Ciebie też urzędasy ruchają i to codziennie, tam wysyłaj te swoje służby.
Czyli mam rozumieć że jakby w publicznym miejscu podbiła do ciebie jakaś ładna laska i poprosiła o co nieco to powiedziałbyś jej spierdalaj tak?@Qlite jak jesteś zwierzęciem, to twoja sprawa. Ruchanie = prywatność. Pedały i inne tranzystory oraz jakieś zjeby jak na filmiku, muszą ogłaszać, że lubią się ruchać i pokazywać to całemu światu.
Nie wierze ile na tym forum stulejarzy, katozjebów i jebanych zazdrośników haha. Widzicie, możecie tylko pisać gnioty a tak poza tym to nic nie możecie zrobić, bo gdy ktoś będzie chciał sobie pochędożyć w miejscu publicznym to waszego zdania nie będzie brał pod uwagę hahaha. Pozdro przegrańcy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów