📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Takie zdjęcie zrobiłem rok temu w Stalowej Woli. Auto podobne ale chyba jednak nie to. Zaparkowane... przed światłami
PS Ten co idzie to nie kierowca
PS Ten co idzie to nie kierowca
parę dni temu tesco Rzeszów godz ok 22;30 parking prawie pusty ale i tak niektórzy mają za daleko.
@diabllo - wygląda jakby zaparkował po drugiej stronie ulicy ale auto mu odjechało. Widziałem w Stalowej już dwa razy samochody na parkingu i na środku ulicy, bo zostawili auto na pochyłości bez ręcznego.
Niemniej Łezka się w oku kręci widząc takie fajne zdjęcia z rodzinnych stron
Niemniej Łezka się w oku kręci widząc takie fajne zdjęcia z rodzinnych stron
Mirek handlarz ;]
Mirek handlarz ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów