Poszedł jak przecinak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
420710247365 napisał/a:
Coś dziwnie idzie ta octavia. Musiała mieć duży luz na drążkach, stabilizatorze poprzecznym, być może nie powinna w ogóle przejść przeglądu. Mój samochód też ma luzy ale z takiego manewru by wyszedł bez problemu.
to nie octavia tylko superb. Największy wpływ na wpadnięcie w poślizg miały w tym wypadku łyse kapcie zapewne z 2002 roku.
Sulejówek 13go w piątek, po pijaku
tablica-rejestracyjna.pl/WA6595E
se.pl/warszawa/wypadek-w-sulejowku-auto-na-dachu-wstrzasajace-nagranie...
tablica-rejestracyjna.pl/WA6595E
se.pl/warszawa/wypadek-w-sulejowku-auto-na-dachu-wstrzasajace-nagranie...
Sytuacja z Mińska Mazowieckiego a typ ma blachy z Warszawy, dokładnie z Białołęki.
Minuta ciszy dla kolejnego, zamordowanego 1.9 TDI
Con4terPro96 napisał/a:
nagrywający też mega społeczny człowiek - zamiast pomóc zjebowi to se pojechał ....
Przecież się nie pali
kumak3 napisał/a:
Po chuj takiego ratować ? Przecież była linia ciągła ,a z miejsca wnioskuję że jest tam ograniczenie do 50,a raczej tyle nie jechał
Widać ze zwolnił jak minął skodę, i jest to o tyle mądre że jak przyjadą służby i się tam zatrzyma to będzie na początku korka a nie bd stać przed miejscem zdarzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów