Poszedł jak przecinak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
I tak powinien kończyć każdy drogowy debil. Brak ofiar postronnych, poważnych obrażeń za to auto rozjebane.
nagrywający też mega społeczny człowiek - zamiast pomóc zjebowi to se pojechał ....
Con4terPro96 napisał/a:
nagrywający też mega społeczny człowiek - zamiast pomóc zjebowi to se pojechał ....
Po chuj takiego ratować ? Przecież była linia ciągła ,a z miejsca wnioskuję że jest tam ograniczenie do 50,a raczej tyle nie jechał
Tej tui szkoda…
Z moich obserwacji wynika że kierowcy samochodów marki Skoda bardzo często posiadają kompleks małego członka.
Con4terPro96 napisał/a:
Nie pojechał tylko przytomnie stanął za miejscem wypadku co by nikt mu w tył nie wjechał
Druga sprawa, jak przyjadą służby, to gość wsiądzie do auta i pojedzie dalej. Jakby stanął przed, to musiałby zawracać i szukać objazdu, bo droga będzie zablokowana.
Coś dziwnie idzie ta octavia. Musiała mieć duży luz na drążkach, stabilizatorze poprzecznym, być może nie powinna w ogóle przejść przeglądu. Mój samochód też ma luzy ale z takiego manewru by wyszedł bez problemu.
Za mało dostępnej mocy.
(tłumaczenie: leciał za niski i zbyt wolno )
I nie w Skodzie, ale w skodzie.
(tłumaczenie: leciał za niski i zbyt wolno )
I nie w Skodzie, ale w skodzie.
niby idziesz chodnikiem z krawężnikiem a śmierć i tak nadjedzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów