📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przechuj!!! masakra ciekawe ile cwiczy.
@up oni tak mają od urodzenia. My dostajemy penisa oni umiejętności we wszystkich dziedzinach
i teraz wiekszosc wchodzi na allegro i patrzy ile kosztuje dobre yoyo ;p
6Dark6Bartek6,
No prawda, dzięki temu można siedzieć 24h przed kompem i walić konia zamiast bawić się w jakieś sporty czy pasje.
No prawda, dzięki temu można siedzieć 24h przed kompem i walić konia zamiast bawić się w jakieś sporty czy pasje.
juz nikt nie jeczy, że dubstep?
HiHtitmamnan napisał/a:
juz nikt nie jeczy, że dubstep?
To się stało tak nudne, oklepane i przejedzone, że tylko ci co nie siedzą całe dnie przed kompem nie wiedzą.
Dowód na to że wszystko może być zajebiste, wystarczy dojść do perfekcji
Bambucza007 skoro potrafić zrobić pieska to Twój facet pewnie się cieszy z tego powodu
Ciekawe czy ich potem rozliczają z supełków jakie ponakurwiali w trakcie (przy określaniu wyników)
Ogólnie spoko to wygląda, ale nie rozumiem sensu treningu takich sztuczek. Przecież nic z tego nie ma, a koleś poświecą na to napewno grube godziny. Ani z tego nie ma kondycji, ani umięśnienia. No nic już więcej nie hejtuje, bo przeciez o gustach sie nie rozmawia :x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów