📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W krakowie na takich cwaniaków mają maczety...
Wszystkie te kjokusziny, tekłonda ssą (czy chuj wie jak to się odmienia, jestem inżynierem nie polonistą) przy boksie, zapasach i BJJ.
A co mu tak powietrze schodzi po każdym ciocie? pssss i pssss. Wtf?
wishpie napisał/a:
Wszystkie te kjokusziny, tekłonda ssą (czy chuj wie jak to się odmienia, jestem inżynierem nie polonistą) przy boksie, zapasach i BJJ.
Odpierdol się od Kyokushin cipko.
To co wymieniłaś to są sztuki "do" (z jap. droga) czyli ich głównym zamiarem jest wychowanie sportowe i duchowe. A to, że wszystko to schodzi na psy to inna sprawa.
Przy boksie ? No to teraz dojebales. Powalcz sobie z takim typem który umie "tekłonda, kjukosziny" to zobaczysz jak bedziesz kwiczał. Niestety, ale w niespodziewanej walce nie masz ochraniacza na zeby, sedzi ktory przerwie jak ci sie cos zlego bedzie dzialo.
@up
Uwierz mi, że Szkoci wcale nie są chytrzy. To jakiś jebany stereotyp.
Oni pierdolą deski, mają noże.
Uwierz mi, że Szkoci wcale nie są chytrzy. To jakiś jebany stereotyp.
Oni pierdolą deski, mają noże.
spierdolił wszystko co się tylko dało
To co wymieniłaś to są sztuki "do" (z jap. droga) czyli ich głównym zamiarem jest wychowanie sportowe i duchowe. A to, że wszystko to schodzi na psy to inna sprawa.
Lubisz rytualną otoczkę i całe to celebrowanie Twoja sprawa. Mi się podobało to jak miałem 8 lat i oglądałem Bruca i innych Jacki'e Chanów. Szanuję tych, którzy to trenują, ale takie są fakty. Trenowałem boks, zapasy i BJJ pod MMA przez okres dwóch lat (2010-2012). Po dwóch latach kładłem jakiś Mirków, Przemków i innych sensejów od karate, którzy jebali się z tym pół życia, faceci w sile wieku. Kto się lubi bić ten zrozumie, że ciężki trening to jest właśnie kulanie się po macie, zapasy z gośćmi 120kg i to nie pospinanymi koksikami po metce, tylko atletycznymi chłopami po +190cm, godziny na skakance, trzymanie gardy, a nie jakieś wymyślne kopnięcia, które jakby przyszło wykonać na ulicy to leżałby zanim by się do tego zabrał.
zgadzam sie z Toba wishpie, poniewaz teraz mam 24lat od 6 roku zycia caly czas trenuje, mama najpierw zapisala mnie na taekwon-do cwiczylem 4 lata, fajne obozy za malolata mozna poszpanowac obrotowkami, ale w realnej walce chuja dadza, pozniej cwiczylem zapasy i box przez jakies 7 lat i i teraz rekreacyjnie mma i daje sobie reke uciac ze jesli stawimy goscia ktory rok cwiczy taekwondo czy karate z boxerem ktory tyle samo cwiczy to ten karateka bedzie zeby z gleby zbierac..
Zamiast drewnianych desek wziął sklejkę i widać efekty
(...) Mi się podobało to jak miałem 8 lat i oglądałem Bruca i innych Jacki'e Chanów. Szanuję tych, którzy to trenują, ale takie są fakty. Trenowałem boks, zapasy i BJJ pod MMA przez okres dwóch lat (2010-2012). Po dwóch latach kładłem jakiś Mirków, Przemków i innych sensejów od karate, którzy jebali się z tym pół życia, faceci w sile wieku. (...)
Dobrze piszesz, ale oglądając Twój profil mam wątpliwości, czy masz jaja, czy jesteś cipa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów