📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak myślicie że to nie realne by wciskając przyciski w tak szybki sposób robić coś sensownego to zapraszam
youtube.com/watch?v=yzZW4Iiw59Y
szybkiepisanienaklawiaturze.pl/test.htm
900 znaków na minute samo się nie napisało, poza tym zobaczcie że na ekranie powstaje normalny tekst, ja rozumiem że dla was pisanie jednym palcem to normalka
900 znaków na minute samo się nie napisało, poza tym zobaczcie że na ekranie powstaje normalny tekst, ja rozumiem że dla was pisanie jednym palcem to normalka
Pucant napisał/a:
Jak myślicie że to nie realne by wciskając przyciski w tak szybki sposób robić coś sensownego to zapraszam
Co ma sc2 do pisania? Zagrałem 10 minut i już wiem co i dlaczego wciskają. Najczęściej powtarzające się przyciski to 1-2-3 - odpowiadają za jednostki tj. 1 robotnice 2 jednostki walczące np. zerglingi...
To jest sensowne szybkie pisanie:
Revelict napisał/a:
http://www.szybkiepisanienaklawiaturze.pl/test.htm
Pisząc w zasadzie dwoma palcami mam średnią ok. 370 znaków na minutę przy poprawności ~98%. Nie pracuję przy komputerze, także wystarczy.
Revelict napisał/a:
http://www.szybkiepisanienaklawiaturze.pl/test.htm
Wejdź jeszcze raz na tę stronę i zobacz najnowsze wyniki ^^
skibielec? Przypadek?
Miejsce Nazwa użytkownika Prędkość(znaki/min) Prędkość(słowa/min) Poprawność
1 skibielec 5433,2 1086,6 100,0%
Ja mam 270 / 320 znaków na minute i aby pisać dobrze trzeba mieć dość dobrą klawiaturę a to co widzicie na filmikach to są klawiatury mechaniczne które ważą nawet 2kg i kosztują po 500 zł jak nie więcej. na zwykłej klawiaturze nie da się tak pisać szybko bo często jest tak że przyciski się zacinają i cię spowalniają przy tym
PS: ranking i tak jest bez sensu bo nie odziela tych którzy mają zaznaczoną opcje "Polskie znaki"
to mój wynik przy tej opcji:
4413 Mordor666 265 53,0 95,8%
a to bez niej:
prędkość: 282.0 znaków/min (56.4 słów/min)
poprawność: 93.2%
Ilość błędów: 45, wszystkie poprawione.
Przepisano 664 znaków w czasie 2 min 21 s.
PS: ranking i tak jest bez sensu bo nie odziela tych którzy mają zaznaczoną opcje "Polskie znaki"
to mój wynik przy tej opcji:
4413 Mordor666 265 53,0 95,8%
a to bez niej:
prędkość: 282.0 znaków/min (56.4 słów/min)
poprawność: 93.2%
Ilość błędów: 45, wszystkie poprawione.
Przepisano 664 znaków w czasie 2 min 21 s.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów